Results 1 to 3 of 3
Discuss iAtkos s3 restarts after install at the Installation - Hackint0sh.org; hello all.. i have DH55TC mb with i3 530 and nvidia gt 440 1gb i ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Salonica, Thessaloniki, Greece, Greece
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iAtkos s3 restarts after install

    hello all..

    i have DH55TC mb with i3 530 and nvidia gt 440 1gb

    i managed to install iAtkos s3 but it keeps restart when i try to boot OS ...

    i tried chameleon boot (from iatkos default customize) and iboot too but it keeps restarting when i see apple logo

    any help with this?

    or any idea how to boot snow leopard 10.6.4 retail disk? in apple logo before install it says that computer need to restart

    thanks in advance



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same problem. I cant boot to mac os. Keeps restarting

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Use bootflags :

    -v busratio=7 cpus=1

    works with DH55TC and iATKOS S3 v2

    Cheers :-)


    ----------------------------------------------------

    At the time of Customization...do these....(it helped me..)

    Bootloader : chameleon RC5
    Bootoption : Graphics Enabler , USB ----> USBBusFix
    Patches : Defaults + Modified Kernel ---> PCJ Kernel
    Drivers : Main Hardware --> SATA/IDE ---> AHCI SATA
    Sound : keep it as it is.....( I made it unchecked because i was getting poor quality sound....I will fix it by custom kexts )
    PS/2 : Only Apple PS/2
    CPU Power Mgmt : Voodoo P State only
    NTFS 3G : Check it
    VGA : keep it unchecked
    Network : you can choose Wired---> Intel ----> Intel Gigabit
    Last edited by parijatmohor; 02-06-2012 at 11:20 AM.

 

 

Similar Threads

  1. Succesful install, but just restarts someone help!!!!
    By chrisjeymy1 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-31-2010, 01:52 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 06-26-2010, 01:02 PM
  3. iAtkoS Snow Leopard Restarts
    By duduedri96 in forum Installation
    Replies: 12
    Last Post: 06-18-2010, 05:06 AM
  4. [Leo4all] restarts when trying to install
    By apollohollister in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 24
    Last Post: 08-05-2008, 01:52 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 04-02-2008, 09:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:35 PM.
twitter, follow us!