Results 1 to 8 of 8
Discuss iATKOS on MSI Motherboard at the Installation - Hackint0sh.org; Hey hackint0sh users a new user here (I'm not a n00b) But I Need help ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question iATKOS on MSI Motherboard

    Hey hackint0sh users a new user here (I'm not a n00b)

    But I Need help trying to boot into my iATKOS v7 dvd on my Home built setup

    So the specs are:

    SiSoftware Sandra

    Computer
    Model : MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD MS-7392
    Workgroup : MSHOME
    Host Name : home-c7f41f599e
    User : Sam

    Processor
    Model : Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
    Speed : 2.5GHz
    Cores per Processor : 2 Unit(s)
    Threads per Core : 1 Unit(s)
    Type : Dual-Core
    Integrated Data Cache : 2x 32kB, Synchronous, Write-Thru, 8-way, 64 byte line size
    L2 On-board Cache : 2MB, ECC, Synchronous, ATC, 8-way, 64 byte line size, 2 threads sharing

    Computer
    Mainboard : MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD MS-7392
    BIOS : American Megatrends Inc. V2.0 07/03/2008
    Bus(es) : ISA X-Bus PCI PCIe IMB USB i2c/SMBus
    Multi-Processor (MP) Support : No
    Multi-Processor Advanced PIC (APIC) : Yes
    Total Memory : 2GB DIMM DDR2

    Chipset
    Model : MSI P35/G33/G31 Processor to I/O Controller
    Front Side Bus Speed : 4x 200MHz (800MHz)
    Total Memory : 2GB DIMM DDR2
    Memory Bus Speed : 2x 400MHz (800MHz)

    Video System
    Video Adapter : NVIDIA GeForce 8400 GS (16 SP 1.4GHz, 512MB DDR2 2x300MHz, PCIe 1.00 x16)

    Graphics Processor
    Adapter : NVIDIA GeForce 8400 GS (8SP 1.4GHz, 511.7MB 2x300MHz, Integrated Graphics)

    Storage Devices
    MAXTOR STM3250310AS 250GB (SATA300, NCQ, 8MB Cache) : 233GB C: E:
    TSSTcorp CDDVDW SH-S223F (SATA150, DVD+-RW, CD-RW, 2MB Cache) : 4GB D:

    Logical Storage Devices
    XP C: : 176GB (NTFS) @ MAXTOR STM3250310AS 250GB (SATA300, NCQ, 8MB Cache)
    Backups E: : 56GB (NTFS) @ MAXTOR STM3250310AS 250GB (SATA300, NCQ, 8MB Cache)
    iATKOS_v7 D: : 480kB (CDFS) @ TSSTcorp CDDVDW SH-S223F (SATA150, DVD+-RW, CD-RW, 2MB Cache)

    Peripherals
    LPC Hub Controller 1 : MSI 82801GB/GR (ICH7) LPC Interface Controller
    LPC Legacy Controller 1 : Fintek F71882FG/F71883FG
    Audio Device : MSI 82801G (ICH7) High Definition Audio
    Audio Codec : Realtek Semiconductor 888 High Definition Audio
    Serial Port(s) : 1
    Parallel Port(s) : 1
    Disk Controller : MSI 82801G (ICH7) Ultra ATA Storage Controller
    Disk Controller : MSI 82801GB/GR/GH (ICH7) Serial ATA Storage Controller
    USB Controller 1 : MSI 82801G (ICH7) USB Universal Host Controller
    USB Controller 2 : MSI 82801G (ICH7) USB Universal Host Controller
    USB Controller 3 : MSI 82801G (ICH7) USB Universal Host Controller
    USB Controller 4 : MSI 82801G (ICH7) USB Universal Host Controller
    USB Controller 5 : MSI 82801G (ICH7) USB 2.0 Enhanced Host Controller
    SMBus/i2c Controller 1 : Intel 801xx/63xx SMBus

    Printers and Faxes
    Printer : Microsoft XPS Document Writer (600x600, Colour)
    Printer : Microsoft Office Document Image Writer Driver (300x300, Colour)
    Printer : Lexmark Print-2-Fax Printer (200x200, Colour)
    Printer : Lexmark 3400 Series (4800x4800, USB, Colour)
    Printer : hp photosmart 7700 series (USB, Colour)

    Network Services
    Network Adapter : Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) PCI-E Gigabit Ethernet NIC - Packet Scheduler Miniport
    Network Adapter : (ZD1211B)IEEE 802.11 b+g USB Adapter - Packet Scheduler Miniport (Ethernet, 54Mbps)
    Wireless Adapter 1 : (ZD1211B)IEEE 802.11 b+g USB Adapter - Packet Scheduler Miniport (802.11g (ERP), TKIP, 54Mbps)

    (I Removed all the info about the VMware and VirtualBox lan drivers and you can see the iATKOS dvd is in the drive)

    Thanks
    Help would be appreciated
    EDIT: The Backup Partition is now gone (formating as Mac OS Journaled in Pargon Partiotion Manager. And the DVD Drive and the HDD are on sata)
    Last edited by MrNintendo64; 10-17-2009 at 08:03 PM. Reason: To many smilies



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question iATKOS on MSI mobo

    OK I want help getting iATKOS on this system but when I insert the DVD and the darwin x86 loader comes up it just reboots the system

    I Have tried
    • -v
    • -x
    • cpus:1
    • toh
    • toh -v
    • -s


    Whats gone wrong?
    rules everyone of M$'s users

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default computer reboot

    I have the same problem when i tried to install iAtkos V7 after the option startup the system reboot's I tried iatkos v4.1 too and steel the same thing. Not evend windows 7 will work's after the files are loaded it just stops whit the blue screen. I have:
    processor: Intel 2 quad Q8400
    motherboard: Asus P5QL PRO
    grafic: nvidia 9800GT 1gb 256bit
    6 GB DDR2 1066

    All the cd work on my laptop instad
    What can i do? thank you

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question Same I'm stuck

    OK Thanks for replying

    We both seem to be stuck
    Even kalyway 10.5.1 don't wanna work

    but I can get windows 7 dvd to work fine because I've installed from it

    Someone better help us soon
    rules everyone of M$'s users

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    iDeneb 1.4 solved the problem it works fine now


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question I'm still stuck

    Any help for me?

    It must be more of a problem because I've even tried kalyway 10.5.1 as well
    and I don't wanna work

    Has my mobo got a bad bios :S
    rules everyone of M$'s users

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same problem. Darwin loads, computer reboots and windows needs to be repaired.

    Gonna try iDeneb now as OP suggested.

    Any other ways?

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Wales, UK
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Guidance for u

    Hey, i see you need help where you put 'cpus:1' you have to put 'cpus=1' '-v'

    see where you get from that email me for help on lloydowen95@gmail.com

 

 

Similar Threads

  1. can i run mac osx on this motherboard!?!
    By andrewafc123 in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 07-12-2011, 04:10 PM
  2. OSX on an ITX motherboard
    By silves89 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-12-2011, 08:02 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 05-26-2010, 06:30 PM
  4. iATKOS v1.0i on ASUS P4B533-X Motherboard ?
    By criminal.mastermind in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 02-24-2010, 12:52 AM
  5. new motherboard
    By janisjanis in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 04-30-2009, 04:52 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:46 PM.
twitter, follow us!