Results 1 to 2 of 2
Discuss i need help! at the Installation - Hackint0sh.org; i need help building my unit. I have a gigabyte GA-945GZM-S2 mobo -E7500 processor I ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default i need help!

    i need help building my unit.
    I have a gigabyte GA-945GZM-S2 mobo
    -E7500 processor
    I need help with running the vanilla kernel on my motherboard
    i tried using iatkos v7 but im getting nowhere with that.
    please help asap! thank you in advanced. (p.s. : Im a noob )



  2. #2
    Newbie Array crymyusdream's Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    romania
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hy everybody ..first..i want to apologies about my english... ..i need help to instal drivers on a hachintosh pc whit iDeneb v.1.4 ox86...... my sistem is asus p6t se ,i7 960, 12 gb ram ddr 3. 1066mhz . nvidia gtx 275. creative xfi elite pro.rme 400 firewire....right now i have instaled 2 operatings sistems..win 7 64 bit and i deneb 1.4 osx 10.5.6..in 2 independent hdd......i.am booting osx whit rd=disk0s1..please healp

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:07 PM.
twitter, follow us!