Results 1 to 5 of 5
Like Tree1Likes
  • 1 Post By johnjs4
Discuss HP 625 install problem... AMD V140 processor at the Installation - Hackint0sh.org; Hi there, I own HP Essential 625 and want to install OS X Snow Leopard ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default HP 625 install problem... AMD V140 processor

    Hi there,
    I own HP Essential 625 and want to install OS X Snow Leopard on it. I tried:

    Snow Leopard 10.6.1-10.6.2 SSE2 SSE3 Intel AMD by Hazard
    iAtkos S3 v2

    even tried Leopard versions:

    iAtkos v7
    iDeneb

    and it didn't work. Hazard shows Darwin bootloader loading screen and there screen goes off and DVD stops. Others shows Apple logo and then DVD just stops... Can you suggest me what iso to use?

    Specs:

    AMD V 140 2.3 GHz processor (supports 64 bit)
    ATI Mobility Radeon HD 4200 Series
    2 GB RAM

    Thanks in advance!



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hey i have compaq presario CQ56-115dx and have been looking for a mac software that would work on my computer for like 8 months now and i finally found one......I have the same processor and graphic card as you and same amount of ram so i thought i would tell you what i used cause its likely to work. The iso i used was "iDeneb v1.6 10.5.8 lite edition"....and when your customizing the software to install it use the voodoo kernel.....GOOD LUCK

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you, I'll try it out for sure. I'll post if it works... thanks again!

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    well, it didnt work... it failed to boot, once again... I think it is bios stuff... i have a stupid new bios with mouse, and all i can change is to switch between ahci and ide and set boot order...

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hey bro i have the same computer cq56-115dx were you able to install the ati drivers , wireless , sound... please reply if you did?? also were you able to update to snow leopard?? did you have to change somethig in the bios?? thanks


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 97
    Last Post: 12-28-2011, 08:37 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 11-17-2011, 02:55 AM
  3. AMD V140 processor...
    By djole94hns in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-02-2011, 12:58 AM
  4. How to Install osx86 leopard on Via Processor
    By Creative7419 in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 7
    Last Post: 10-20-2008, 07:02 PM
  5. Replies: 24
    Last Post: 07-30-2007, 04:36 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:03 AM.
twitter, follow us!