Results 1 to 4 of 4
Discuss Help needed installing hackintosh (amd) at the Installation - Hackint0sh.org; Okay, so i am trying to install macintosh on my windows 7 gateway computer. I ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Help needed installing hackintosh (amd)

    Okay, so i am trying to install macintosh on my windows 7 gateway computer. I have tried different ways and none have succeeded. So i may be setting the customizations wrong, but im not sure.

    I have used iDeneb, but that fails and stops saying "no network interfaces, could not update platform uuid".

    So then i used "snowleo" went through the installation, but that also failed. so i booted into safe mode using "-x" and it booted up. but i didnt want to be in safe mode all the time. If i let it boot up normally, it had a kernel panic. tried to figure out how to fix but not much info on that.

    So now the last one i have tried, is iATKOS S3, this way says still waiting for root device.

    my computer specs are:

    AMD Athlon(tm) 64 x2 Dual Core Processor 3800+
    I have MMX(+), 3DNOW!(+), SSE (1,2,3), x86-64, AMD-V)
    Chipset=NVIDIA GeForce 6100
    soubridge=NVIDIA nforce 410/430 MCP
    LPCID=SMSC
    MOBO=k2bc51g/pv
    RAM=1 GB
    GPU=NVIDIA GeForce 6100



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Any ideas would be very helpful, as i am kinda out of ideas. I am downloading snow leopard for amd by hazard, but it will probably result in more problems. If anyone has customizations that have worked for you, please share. thanks

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I just installed 1 more GB of RAM, so now i have a total of 2 GB of RAM

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I finally was able to figure it out, i dont remember the name of what i used. it says "snow leo" but im not sure if that is the distro name. Anyway, i just kept tinkering with the customizations. booted into safe mode "-x", set up my personal info, and then restarted and it worked! Weeks of work has finally paid off.

    It works perfectly except, it does not play youtube videos or online games, so im guessing something with flashplayer. And the audio. It works, but it is almost inaudible. It works but i can barely hear it.

    So if anyone has some suggestions, please share.

 

 

Similar Threads

  1. Major help needed with my hackintosh?!
    By horsechick1523 in forum Using Snow Leopard
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2011, 08:46 PM
  2. Major help needed with my hackintosh?!
    By horsechick1523 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-2010, 02:59 AM
  3. Asus P5KPL - Help needed Installing Hackintosh!
    By hamzab in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-12-2010, 11:56 AM
  4. Help needed with i7 Hackintosh
    By INFINITExKILL in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-25-2009, 05:45 PM
  5. Help Needed For My Hackintosh......
    By powerplay_vj in forum Distributions
    Replies: 2
    Last Post: 07-18-2009, 04:45 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:13 PM.
twitter, follow us!