Results 1 to 4 of 4
Discuss [HELP]AppleDecrypt: starting... at the Installation - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [HELP]AppleDecrypt: starting...

    I keep on getting stuck here upon boot
    http://i135.photobucket.com/albums/q...r/DSC02432.jpg

    Any help would be appreciated.
    I am using this method of installation (Mac_OS_X_10.6.2_Patched_for_PC_UNIVERSAL) (SnowOSXUniFlash)

    Specs:

    HP a6747c Windows 7 64 Bit

    CPU: Intel PentiumŽ Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz / SSE (1,2,3,3S according to CPU-Z)
    MotherBoard: Asus IPIBL-LB (Benicia) (Pegatron Corporation)
    MB Chipset: Intel Bearlake G33
    BIOS: AMI 5.32 10/23/08
    Storage: Seagate Barracuda ST3500620AS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) (120gb Partitioned for Mac OS X)
    System Memory: 5120 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
    Video Adapter: ATI Radeon HD 4350 (512 MB)
    Audio Adapter: ATI Radeon HDMI @ ATI RV710/730/740 - High Definition Audio Controller
    Audio Adapter: Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-2]
    Network Adapter: Atheros AR5005GS Wireless Network Adapter



  2. #2
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Hi,
    What method are you using?
    Did you use any boot options?
    Regards,

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ratvn View Post
    Hi,
    What method are you using?
    Did you use any boot options?
    Regards,
    Im using this image that I downloaded form HERE, and booted from my flash drive.
    I am not aware of boot options.

  4. #4
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by harutik_11 View Post
    Im using this image that I downloaded form HERE, and booted from my flash drive.
    I am not aware of boot options.
    Hi,
    That is just a premade image for installation without clear instructions, its patches may not be compatible with your system, and/or there are utilities you need to run before installation, perhaps.
    You can try some boot options first, if it doesn't work then find some other images/methods.

    -x -v busratio=20 cpus=1

    Regards,

 

 

Similar Threads

  1. Starting out
    By schmickr in forum AppleTV 1
    Replies: 0
    Last Post: 04-08-2011, 07:06 PM
  2. starting over need help
    By bulldog22 in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 0
    Last Post: 06-19-2010, 11:27 PM
  3. Intall hanging on AppleDecrypt Loading..
    By TurboRotary in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-28-2010, 03:21 PM
  4. MY 3GS is not starting
    By samshack in forum PwnageTool
    Replies: 2
    Last Post: 11-07-2009, 06:27 PM
  5. Starting
    By sidneivl in forum iPhone Developer Exchange
    Replies: 0
    Last Post: 04-26-2008, 11:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:15 AM.
twitter, follow us!