Results 1 to 2 of 2
Discuss Help! at the Installation - Hackint0sh.org; im making an amd hackintosh with iaktos s3 v2 snow leopard. everything was going well ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Help!

    im making an amd hackintosh with iaktos s3 v2 snow leopard. everything was going well until i started it up after it was installed. it was stuck on the apple start up screen. i then read that not installing the graphics drivers would fix it but now when i try to install it if fails at the installation screen. When i try to boot in verbose mode it flashes all the letters really fast so i cant take a picture to post them. I have wiped my hard drive to try to re install it after that but nothing is seeming to work. please help

    SPECS:
    AMD fx 8350
    msi 970a-g46 motherboard
    8gb kingston black edition ram
    XFX 7850 double d 1gb card
    seagate 7200rpm 500gb hard drive

    when i boot from the iaktos cd it speeds up the graphics card fans and then restarts the pc.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    im also using the osx 86 mod cd

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:47 PM.
twitter, follow us!