Results 1 to 2 of 2
Discuss Hackintosh - success but running slow :( at the Installation - Hackint0sh.org; My configuration Mother Board - Asus P7P55D-E PRO, Socket 1156 Model Identifier: MacPro3,1 Processor Name: ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Iasi, Romania, Romania
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Hackintosh - success but running slow :(

    My configuration
    Mother Board - Asus P7P55D-E PRO, Socket 1156

    Model Identifier: MacPro3,1
    Processor Name: Intel Core i7
    Processor Speed: 2.94 GHz
    Number Of Processors: 1
    Total Number Of Cores: 4

    BANK0/DIMM0:

    Size: 2 GB
    Type: DDR3
    Speed: 1337 MHz
    Status: OK
    Manufacturer: Corsair
    Part Number: CMX4GX3M2A1600C9
    Serial Number: 00000000


    BANK1/DIMM1:

    Size: 2 GB
    Type: DDR3
    Speed: 1337 MHz
    Status: OK
    Manufacturer: Corsair
    Part Number: CMX4GX3M2A1600C9
    Serial Number: 00000000

    GeForce GT220:

    Chipset Model: GeForce GT220
    Type: GPU
    Bus: PCIe
    Slot: Slot-1
    PCIe Lane Width: x16
    VRAM (Total): 1024 MB
    Vendor: NVIDIA (0x10de)
    Device ID: 0x0a20
    Revision ID: 0x00a2
    ROM Revision: 70.16.69.00.50

    WDC WD5000AADS-00S9B0:

    Capacity: 500.11 GB (500,107,862,016 bytes)
    Model: WDC WD5000AADS-00S9B0
    Revision: 01.00A01
    Serial Number: WD-WCAV9K564304
    Native Command Queuing: Yes
    Queue Depth: 32
    Removable Media: No
    Detachable Drive: No
    BSD Name: disk0
    Medium Type: Rotational
    Partition Map Type: GPT (GUID Partition Table)
    S.M.A.R.T. status: Verified


    I bought this following the tutorial from Lifehacker - Lifehacker, tips and downloads for getting things done

    It works great but sometimes I feel that the i7 can run better. For example, I have a MacBook Air ( core 2 duo ), and when I open activity manager I see applications taking from 0 to 200% of processor. But in my Hackintosh, I never seen a app taking more then 100% ( yet I think the max should be 400% since it's quad core ). And when firefox takes 95%, everything runs mega slow...


    My xBench - http://db.xbench.com/merge.xhtml?doc...setCookie=true :|

    Another Hackintosh xBench ( same config, just SSD instead of HDD ) - http://db.xbench.com/merge.xhtml?doc2=501551

    Any tips on this ? Or just the usual - disable dashboard, run less then 100apps at the same time etc..

    Thank you!
    Last edited by Radul; 04-24-2011 at 11:01 AM.



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    177
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    you should try retail version, they are more stable

 

 

Similar Threads

  1. Animations running Slow, OpenGL not enabled.
    By shanehsu in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-30-2011, 04:02 PM
  2. Hackintosh success v3000 (posted from hackintosh)
    By bbowerman in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-30-2011, 03:39 AM
  3. iATKOS 10.5.7 IDE running very very slow
    By restino in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 09-01-2009, 10:21 PM
  4. iPhone 2g running 3.0 problem! so slow
    By mikes511 in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 13
    Last Post: 08-30-2009, 09:28 PM
  5. [1.1.2] running slow after Jailbreak
    By iBuds87 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 03-22-2008, 10:58 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:03 PM.
twitter, follow us!