Results 1 to 2 of 2
Discuss Getting a blue screen after installing mac os x at the Installation - Hackint0sh.org; Hi, I had Windows 7 up and running properly, I decided to install Mac OS ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Angry Getting a blue screen after installing mac os x

    Hi,

    I had Windows 7 up and running properly, I decided to install Mac OS X 10.5, so I created a partition using my Windows 7, the partition was created and it was a third partition as I already had two partition, after successful installation of Mac OS X, I made the C:\ (Where win7 is installed) active, and now when I start the computer I see "boot0: done" for half a second and then the windows 7 logo, and suddenly a blue screen for a second and the system reboots..

    I am very worried, I have loads of personal documents and I would die if I loose them, I tried to repair the startup using Win7 CD, it says it has fixed but the same thing is still there,

    PLEASE kindly advice what should I do



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    81
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Use your win 7 DVD to boot and repair start up

    Quote Originally Posted by muneeba View Post
    Hi,

    I had Windows 7 up and running properly, I decided to install Mac OS X 10.5, so I created a partition using my Windows 7, the partition was created and it was a third partition as I already had two partition, after successful installation of Mac OS X, I made the C:\ (Where win7 is installed) active, and now when I start the computer I see "boot0: done" for half a second and then the windows 7 logo, and suddenly a blue screen for a second and the system reboots..

    I am very worried, I have loads of personal documents and I would die if I loose them, I tried to repair the startup using Win7 CD, it says it has fixed but the same thing is still there,

    PLEASE kindly advice what should I do
    Last edited by igdanda; 07-28-2010 at 08:22 AM.

 

 

Similar Threads

  1. Light blue screen followed by blank screen
    By huhwha25 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 11-22-2011, 02:58 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 06-08-2011, 09:51 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 01-14-2010, 11:06 AM
  4. Blue Screen while installing iAtkos
    By PZ-McUser in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 04-01-2009, 05:02 AM
  5. Blue Screen - Help
    By carvelo in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 03-06-2009, 10:11 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:21 AM.
twitter, follow us!