Results 1 to 6 of 6
Discuss general osx86 install question at the Installation - Hackint0sh.org; Just need to be pointed in the right direction... I have iAKATOS v7 that I ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default general osx86 install question

    Just need to be pointed in the right direction...

    I have iAKATOS v7 that I am trying to install on a D830. Install succeed, I can see the apple logo, and a blue screen, then the screen flashes to black. Is this an incorrect kext? I'm not too sure where to go on troubleshooting. I do know that it works plugged into an external monitor.



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have tried both the GMA3100 drivers as well as the 95 intel drivers.. still to no avail.

    Thoughts?

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    How do i install on a 945GM dell?
    thanks

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Good Luck.. I have received no help what so ever. I suggest searching the forums on how to install a kext, and search google for your cards kexts. The internet is large my friend.. they are bound to be out there somewher.e

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Everything seems to be working correctly now, except the damn black screen. I did notice that if I press the power button, then S it will go to sleep. Wait 30 seconds and hit the power button again, it comes right up. Different Resolutions everything seems to work except the ability to tap the mouse pad to select anything. Sound works, NIC works wifi works all out of the box. I'm running the Voodoo 9.5 kernel, Dell 13XX wifi card which is actually a broadcom card. So, if anything, booting up with -v works. Just have to do the sleep trick.


  6. #6
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    74
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    My experience is the same as you guys. I've posted a few times on here but never get any replies. I've tried to sign up on another site about this but they don't seem to be interested in taking new members or something.

    Anyway, what I did with installing iDeneb on a Dell laptop was trial and error. I went through a several different versions or distros of this operating system until I found one that would even install.

    It never has completed the install process, it gets about 1/4 of a inch from the end of the bar and just stops, I restart the computer and it's working fine. Matter of fact, I'm posting from my Dell 2200 with OSX on it. I've had to reinstall it several times too for one reason or another trying to find little fixes for this and that.

    Find a copy that will install first. That's gonna be the important part. Then if it doesn't work or get those error messages, go back and install again and this time pick different "fixes" or whatever they are called. I kept doing that until I got the right combination and far as I know everything works right on my laptop. I'm running 10.5.6, I think and I'm wanting to upgrade to Snow Leopard myself but can't find the required information either. Can't get anyone to answer post...I don't know what the deal is with that either, so I haven't wasted time creating a topic and asking the question. There's enough empty threads around here like it is....

 

 

Similar Threads

  1. [Question] how to install osx86?
    By jazerix in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-28-2009, 11:14 PM
  2. General Question!
    By ShahG12 in forum iPhone 3G
    Replies: 1
    Last Post: 12-28-2008, 08:49 PM
  3. [General Question] 02 Contract?
    By tupperware in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 01-29-2008, 10:38 PM
  4. OSx86 install on (oem)Vista question.
    By maldoror in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 4
    Last Post: 08-08-2007, 02:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:36 AM.
twitter, follow us!