Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
Discuss freezes @ apple logo / black screen at the Installation - Hackint0sh.org; Finally i insalled Snow Leopard on my desktop but after install it freezes on apples ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation freezes @ apple logo / black screen

    Finally i insalled Snow Leopard on my desktop but after install it freezes on apples logo (no loading animation) with arugument command : busratio=16..... and in verbose mode after loading lots of kexts in freezes on black screen .....

    setting i used

    AnV 10.2.0 / system kext
    Boot x86
    AMD patch
    legacy Ati 4800 controller
    ATIATA
    VoodooHDA 2.53
    Realtek R1000
    EliotForceLegacyRTC
    SATA/ATA
    Legacy AHCI Sata
    LegacyApplePIIXATA
    IOATAFamily SATA Fix
    IOATAFamily Fix
    EvOreboot
    Orange Icon
    About My Mac Fix
    SMBiosResolver
    UUID
    SwitchReX
    X11

    My System Specs:
    MSI 770-C45 AM3 (Mobo Info: MSI Global ? Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Mainboard, Graphics and more ... od_no=1812 )
    AMD Phenom ii X2 550be C2
    2gb DDR3-1333
    ATI Radeon HD 4870 512mb DDR5 PCI-e
    Samsung DVD-RW SATA
    500GB 7200rpm Weston Digital Cavier Blue SATA (Windows 7 Ultimate x86)
    80GB 7200rpm Seagate Barracuda SATA (I'm using for Snow)
    120GB 7200rpm Seagate Pata (Windows XP Pro x86)
    gx-550w coolermaster PSU........

    Using hzarad,s client server version 10.6.2..
    plzz help...
    Last edited by kalashnikov; 04-28-2010 at 09:25 PM.



  2. #2
    Senior Professional Array swordsman's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    117
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Hi,
    it looks like you need to add Disabler kext, fakesmc kext and maybe also NforceATA kext.
    Goodluck.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    @swordman
    thnx for quick reply... do u mean framebuffer_disabler.kext by disabler.kext ?

  4. #4
    Senior Professional Array swordsman's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    117
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Not framebuffer but it's disable three stubborn kext that for sure make kernel panic which was applecpupowermanagement, appleefiruntime and also applesmcplugin kexts. You can search kexts.com for Disabler.kext.

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    found it ... how to install it ? i m a noob to hackintosh bt googled alot ... do i have to add it in system\library\extensions in iso thn burn it or copy in to the hard drive by macdrive .... or by any other way ( i m using win xp n win7) ?


  6. #6
    Senior Professional Array swordsman's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    117
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    you can just put it in the Extra\Extensions folder if you have it in your osx root from windows using macdrive. Otherwise ,yes, put it in system\library\extensions
    and than boot with -f -v -x32

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by swordsman View Post
    you can just put it in the Extra\Extensions folder if you have it in your osx root from windows using macdrive. Otherwise ,yes, put it in system\library\extensions
    and than boot with -f -v -x32
    i copied fakesmc & disabler.kext in extra\extensions but same result

  8. #8
    Senior Professional Array swordsman's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    117
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    hmmmm
    can you post the screenshot here? or may be you can post the error?

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy

    Quote Originally Posted by swordsman View Post
    hmmmm
    can you post the screenshot here? or may be you can post the error?
    thr is no error .... it installs perfect bt after that it freezes on apple logo (no animation) n in verbose mode it freezes on blank black screen ...

    can u tell me wat toselect while installation ?

    http://www.leohazard.com/images/Final10.6.1-2.jpg

  10. #10
    Senior Professional Array swordsman's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    117
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    It may be the video kext. Try use ATYinit instead of that legacy kext.
    You can also put it in extra\extensions.

    Is it freeze after it loads all of the kexts?


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. black screen no apple logo during dfu mode
    By jassaj in forum iPhone 3G
    Replies: 3
    Last Post: 11-01-2011, 02:48 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: 02-16-2011, 05:35 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 01-08-2011, 07:42 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 05-07-2010, 01:23 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 06-04-2008, 10:09 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:40 PM.
twitter, follow us!