Results 1 to 4 of 4
Discuss Ethernet does not work neither with Automatic nor manual (Self Assigned IP problem) at the Installation - Hackint0sh.org; Hi I installed mac os x snow leopard 10.6.3 on my Laptop Which its hardware ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Ethernet does not work neither with Automatic nor manual (Self Assigned IP problem)

    Hi
    I installed mac os x snow leopard 10.6.3 on my Laptop
    Which its hardware specification is
    Lenovo G460
    Thanks to God i installed mac beside Windows7-32bit and Ubuntu-11.04 at the same hard from this link
    Triple Boot: Ubuntu 9.10, Win 7, OSX
    It was suitable i hope it will have longlife
    Ok
    I used in Booting step OSX86 MODCD and all my driver works good
    But there is a problem Hope not make all things about mac's dream fall down
    ----
    No internet access
    ----
    At network preference
    Ethernet -- Self Assigned IP
    i go to the man who connect internet for me, he said it takes an IP different not wright for my network
    he did his best in all network prefernece
    now : Ethernet -- Connected
    But safari does not find any internet
    i have tried all possible RealTek kexts i found but nothing works
    Please
    i hope anyone respond as i was tring installing mac and fixing its error with no one support me from poeple who make the tutorials

    Thanks for reading



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Any replay please

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Ben Arous, Tunisia
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Same problem with my HP compaq presario cq61 laptop, when I put it in DHCP automatic mode it assigns it self an IP address so far from adresses in my network (something like 192.168.169.120 when a normal IP is 192.168.1.3) and when I put it in manual mode it says connected even if I take off the ethernet cable and safari doesn't show anything.
    I also can't find my wifi kext...

  4. #4
    sam
    sam is offline
    Chief of Administration
    iPhone Dev Team
    Array sam's Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1,852
    Post Thanks / Like
    Downloads
    35
    Uploads
    277
    Rep Power
    10

    Default

    What does ifconfig output for you guys? (type it in terminal)
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.
    Follow me on twitter: http://twitter.com/sam_hackint0sh

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-03-2011, 12:43 AM
  2. Asus M2N-E Ethernet problem, help me witch ethernet drivers
    By Saulea in forum Genuine Mac Support
    Replies: 1
    Last Post: 06-22-2011, 08:37 AM
  3. Self-Assigned IP problem
    By Keetongu2719 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 07-05-2010, 12:57 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 04-16-2008, 02:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:08 AM.
twitter, follow us!