Results 1 to 7 of 7
Discuss Error on boot (screenshot att) pls help! at the Installation - Hackint0sh.org; Hey, I installed iAtkos v7 on my compaq presario v3000. here are the specs: Mobo ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question Error on boot (screenshot att) pls help!

    Hey,


    I installed iAtkos v7 on my compaq presario v3000. here are the specs:

    Mobo : wistron 30 b2

    current OS: windows 7 ultimate

    ram: 1gb

    hdd: 120 gb

    space reserved for osx install : 14.8 gb (Separate partition)



    I used the chameleon v2 bootloader along with voodoo 9.7 kernel. i dont really remember the other customisation settings since this was my 3rd or 4th attempt with different settings (All unsuccessful). Anyways, take a look at the screenshot :




    can someone please tell me how to fix this. pls.



  2. #2
    Senior Professional Array swordsman's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    117
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    put on the disabler to that firewire...

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by swordsman View Post
    put on the disabler to that firewire...


    disabler to the firewire eh? I will try it out and let you know how that works out. Thanks for the help.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question Reinstalled but failed again

    ok, i re-installed with the following settings:


    -->iATKOS v7 Main System
    -->Bootloader
    - Chameleon v2
    -->x86 Patches
    - /Extra Direcory
    - DSDT
    -->Decryptors
    - AppleDecrypt
    -->Kernel
    - Voodoo 9.7.0
    -->ACPI
    -x86 ACPI
    -Disabler
    -OHR
    -Remove TyMCE
    -->Drivers
    -->System
    -USB
    -->Sound
    -Voodoo HDA Driver
    -->PS/2
    -Apple PS/2 Driver
    -->Network
    -->Wired
    -->Intel
    -Intel Pro/100 VE
    -->Post Install Actions


    On booting i got the following screen :

  5. #5
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Hi there,
    I've run into the same problem (accidentally once) and my system has different hardware, but I thought you could try my solution if nothing else working so far. In your BIOS settings, are there options for disabling legacy USB keyboard and mouse? If yes then you can select it and try the installation again.
    Wish I could tell you your problem exactly instead of a suggestion.
    Regards,


  6. #6
    Professional Array

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    83
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    or update the chameleon boot file with the latest that match your kernel and has the fix for that nvram..
    i mean.. try download the new boot file and replace the boot file in your osx volume.. you can do it from windows with macdrive8 installed.
    goodluck

  7. #7
    Senior Professional Array Dj Osiris's Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    439
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    43

    Default

    Take off the x86 ACPI it's not needed when using Chameleon. Then select Voodoo PS2 or Voodoo PS2 with Trackpad .

 

 

Similar Threads

  1. Installation hanging? (Screenshot of error)
    By pOLLYpOCKET in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-23-2011, 06:51 AM
  2. iDeneb - disk utility error and then boot error
    By eirikr84 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-22-2010, 11:43 AM
  3. HEELP!!! boot 1 Error Need help! boot 1 error
    By Saulidava in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 09-23-2009, 03:03 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 05-14-2008, 09:35 PM
  5. [screenshot] screenshot of unlock screen
    By DJ McG in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 1
    Last Post: 01-30-2008, 03:26 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:28 PM.
twitter, follow us!