Results 1 to 3 of 3
Discuss Dell Optiplex 760 at the Installation - Hackint0sh.org; Hi I've been trying all sorts of methods to install SL onto my Dell Optiplex ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Bristol, United Kingdom, United Kingdom
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Dell Optiplex 760

    Hi

    I've been trying all sorts of methods to install SL onto my Dell Optiplex 760.

    Nothing seems to work. If I try various installation disks I get a message about the 'ACPI' driver not being found.

    I've also tried iDeneb which completely froze on the apple screen before install.

    People talk about installing kexts, but I am a bit confused by this - if you need a kext before the installation disk itself is run, then when and how do you install it? It seems like all my options would be in the BIOS because there's nothing else pre-installation disk.

    Any help would be very much appreciatied - I've been trying this for a while and I understand others have got 760s to work. Can't seem to do it by following the same methods.

    Thanks



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Bristol, United Kingdom, United Kingdom
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    UPDATE: My friend gave me the wrong iBoot disk - once I had the latest version, everything went incredibly well. Audio and LAN worked without having to use Multibeast. However the system is quite choppy and does certain things unpredictably. Safari is problematic as is Chrome. Firefox seems to work, but video will not play - there is a strange hole in the screen where the video should be so you can see windows beneath the video layer.

    Not sure what is causing this. The Dell Optiplex 760 worked better straight off than my Customac Hackintosh, which needed a lot of Multibeasting. If someone has a decent guide of how to finish the Optiplex off I'd love to see it!

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    New City, New York, United States
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hey man, I too have been trying to get my 760 up and running, what steps did you use to get it partially working? I'm intruiged.

 

 

Similar Threads

  1. OS X 10.5.6 on a Dell Optiplex GX270
    By sdschramm in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 08-30-2010, 10:29 PM
  2. Dell Optiplex 755 10.6 Anyone???
    By phireglass in forum Distributions
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2009, 12:14 AM
  3. Dell optiplex 745 Error
    By tomtomdjin in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 04-16-2009, 09:30 PM
  4. Dell Optiplex 740- Need Help!!
    By ncredubl in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-01-2009, 04:10 PM
  5. ToH RC2 - Dell OptiPlex GX270
    By PolishOX in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 2
    Last Post: 12-08-2007, 05:48 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:31 PM.
twitter, follow us!