Results 1 to 2 of 2
Discuss Cannot Mount Root errno=19 at the Installation - Hackint0sh.org; Hello. I have a pretty big problem . I have downloaded 3 different copies of ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Post Cannot Mount Root errno=19

    Hello. I have a pretty big problem . I have downloaded 3 different copies of iAtkos .
    None of them worked. One kept having Kernel Panics. The one that I am currently trying, has this error:

    Got Boot Device: (Some Long Path Here)
    Cannot Mount Root errno=19
    ^
    This is not the Exact Writing.
    That error message keeps looping.

    What have I done already?:
    I Specified: rd=disk0s2 rd=disk0 and kept trying.
    I used arch=i386
    My SATA Controller has only 3 Options: Disabled, ATA (Not sure about the spelling) & ACHI (Which was on by default)
    I tried using GraphicsEnabler=no
    PCIRootUID=1
    Busratio= 21
    CPUS=1
    Mach_970
    And of course the other stuff such as -v -f -x

    In BIOS:

    Tried different SATA Controller Options
    Disabled IntelSpeedStep

    *Note: I used: EasyBCD to boot into the .ISO File

    My Computer Specifications:
    Computer: Dell Inspiron 1545
    Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @ 2.20 GHz
    Installed Memory: 3 GB Ram
    Adapter Type: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)
    Adapter String: Mobile Intel(R) GMA 4500MHD
    Moniter: Generic PnP Monitor

    Is that enough information for you Tech Savvy Guys to Help me. But remember that I am just a 13 Year old Boy, who has a bit more than normal basic knowledge about computers.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello. Please Help me. BUMP. Please this has been going on for far tooooooooo long

 

 

Similar Threads

  1. Can't mount /Volumes/EFI
    By mikemar42 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-12-2009, 02:43 PM
  2. Cannot Mount disk1Os
    By bboyredcel in forum PwnageTool
    Replies: 4
    Last Post: 04-28-2008, 03:21 PM
  3. Mount 1.0.2 Firmware ?
    By arip in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 09-18-2007, 09:26 PM
  4. aTV1.1 wont NFS mount OSX, but will mount Vista NFS
    By wimbledonpaul in forum AppleTV 1
    Replies: 0
    Last Post: 07-31-2007, 05:09 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:20 AM.
twitter, follow us!