Results 1 to 3 of 3
Discuss BOOTMGR is Missing at the Installation - Hackint0sh.org; Hi. Need some help I`m trying to install Snow Leopard on my computer. I have ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation BOOTMGR is Missing

    Hi.
    Need some help
    I`m trying to install Snow Leopard on my computer. I have windows 7 now.
    I have burn a cd with bootloader 132. I boot up the cd and change cd to snow leopard. When i write in -v i have to choose which harddrive i want to install snow leopard on. I choose 80. Then a screen with bootmgr is missing coming up. I dont now what to do
    Can someone please help me?



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    im having the same problem only im using kakewalk instead of bootloader 132 but it sounds exactly the same

  3. #3
    sam
    sam is offline
    Chief of Administration
    iPhone Dev Team
    Array sam's Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1,852
    Post Thanks / Like
    Downloads
    35
    Uploads
    277
    Rep Power
    10

    Default

    I don'T get the problem, you are using a bootdisc and try to boot installer or are you already inside of it?
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.
    Follow me on twitter: http://twitter.com/sam_hackint0sh

 

 

Similar Threads

  1. bootmgr is missing after install
    By FreeBaGeL in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 04-06-2010, 10:08 PM
  2. Bootmgr missing ! Please help!!!
    By inodapple in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 02-19-2010, 09:53 PM
  3. Missing apps PLEASE HELP : (
    By arionnicolas in forum Old *pwn Solutions
    Replies: 1
    Last Post: 02-12-2009, 10:14 PM
  4. help please........signal missing on its own
    By kuldeep in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 11-28-2007, 05:13 AM
  5. am I missing something?
    By benpottier in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 10-23-2007, 09:21 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:56 PM.
twitter, follow us!