Results 1 to 6 of 6
Discuss black screen on boot with snow at the Installation - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question black screen on boot with snow

    Hi,
    I installed IAtkos s3 v2 on my computer, installation wenīt well.
    When I tried to boot into my new system it stucked on the grey screen with apple logo on it. In verbose mode it ends up in a black screen.
    With Leopard everything worked fine for me, so whatīs the problem?
    my system specs are:

    Mainboard: MSI P956 neo
    CPU: Intel Pentium D 2x 3,4 GHz
    RAM: 5GB DDR2
    Graphic: GeForce 9800GTx
    SATA HDD

    would be nice if someone could help me with this problem.
    Thanks.



  2. #2
    Newbie Array oztiz's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Norway
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Have u tried to start with -x -v ?

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    yes I did, didnīt help in this case

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    right now Iīm installing Hazard OSX 10.6.6 intel only version. Didnīt install any graphic kexts, because i can install the right kexts from my leopard OS. hope it works

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    now i got KP at boot


    hope someone knows what I have to do now.
    Last edited by black23; 02-20-2011 at 03:49 PM.


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ok for everyone with black screen or KP plus shutdown. Booting with maxmem=4096 could help if you got more than 4gb ram installed

 

 

Similar Threads

  1. iATKOS v7 Black Screen After Boot
    By Bgleonard in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 05-03-2010, 01:50 AM
  2. Black Screen on boot!
    By brettofamerica in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-11-2009, 02:30 AM
  3. Black screen on first boot
    By Tereno in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-25-2009, 07:22 PM
  4. Black screen on boot (10.5.6)
    By Jannick in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-21-2009, 04:32 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:53 AM.
twitter, follow us!