Results 1 to 5 of 5
Discuss APPLEUSBHCI controller reset failed at the Installation - Hackint0sh.org; attach is the picture of the error when i startup and i tend not to ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default APPLEUSBHCI controller reset failed




    attach is the picture of the error when i startup and i tend not to be able to reach the os but when i press restart i'm able to get to the os. This is the error that happens during start up

    Processor: Intel i5 760 Mobo: Gigabyte H55M-USB3 Memory: G. Skill 2 x 2gig 1600 ddr3 Eco
    Video Card: 9800GT HDD: 1 gig sata



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i noted when i disable the lan port build in i wont get this error. Any suggestions on what i can do?

  3. #3
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by Slamdunk View Post
    i noted when i disable the lan port build in i wont get this error. Any suggestions on what i can do?
    You picture is to small to read the error text clearly.
    Have you installed OSX yet or still trying to boot the installer?
    What version of distro release is it?
    Is this after through with installation and at first boot?

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Beast 2.1.4
    iboot supported
    Mac os 10.6.4

    it happened since start up when the lan cable is plugged in but if its not plugged in or disable no problem with boot up

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Beast 2.1.4
    iboot supported
    Mac os 10.6.4

    it happened since start up when the lan cable is plugged in but if its not plugged in or disable no problem with boot up


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: 03-23-2012, 02:21 AM
  2. Is this failed baseband? /restore failed after lockup
    By unknown error in forum iOS 4.x (iPhone OS 4.x)
    Replies: 3
    Last Post: 09-11-2011, 04:44 AM
  3. Replies: 7
    Last Post: 03-25-2010, 08:58 PM
  4. [1.1.2 OTB] FW update failed, now restore also failed!
    By einarp in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 12
    Last Post: 11-03-2008, 10:25 AM
  5. Hard reset- soft reset
    By atamkaan in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 09-29-2007, 04:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:29 AM.
twitter, follow us!