Results 1 to 4 of 4
Discuss Works in VMware but won't install on harddrive at the Installation - Hackint0sh.org; Hey guys, I searched this topic to see if it existed, but no luck there, ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy Works in VMware but won't install on harddrive

    Hey guys, I searched this topic to see if it existed, but no luck there, so I decided I'd post a new thread. I need help.

    I got both JaS and iDeneb working in VMware on Windows. I ASSUMED this would be a good sign that my hardware is compatible with the Hackintosh versions.

    My computer config is as such:

    Processor: AMD Athlon 64 4000+
    RAM: 1 GB
    Mobo: A8N32-SLi-Deluxe
    Video card: nVidia GeForce 7600 GT
    And it has SSE, SSE2, and SSE3 listed in CPU-Z.

    I don't know everything about all that jargon and won't pretend for a second I do.

    So here's the problem. When I try and install iDeneb it gets to the white screen with the apple and spinning wheel, then just restarts, everytime. When I try and install JaS it shows a TON of messages that say something about "READ failure" or something. If its important that you know these things let me know and I'll let you know.

    I was just hoping someone knew a workaround, or why it would work in VMware and not on the PC itself.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Installing OSX over Vmware its not easy, and AMD system are kinda incompatible, plus you dont have enough RAM, check in pcwiz or in the tutorial section about how to install osx on vmware, or try the real deal man ;P your system seems compatible ;P
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    No what I'm saying is I DID get it to work in VMware, I'm receiving all these errors when I TRY the real deal.

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hey, what versions of those distros did you use?

    eidt - nevermind, i am blind.
    Last edited by feklhr; 03-30-2009 at 04:28 AM.

 

 

Similar Threads

  1. Harddrive not detected at install
    By unilx in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-26-2011, 02:57 PM
  2. VMWare works, will hackintosh?
    By brokenchains in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-12-2011, 04:25 AM
  3. Moving files from pc harddrive to mac osx harddrive
    By Squareal in forum Using Snow Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 05-10-2011, 07:56 PM
  4. How to install Leopard from External Harddrive?
    By Graywolfand in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 07-10-2008, 03:12 PM
  5. [Vmware Support] help install vmware on my osx86
    By ru4metoo in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 3
    Last Post: 05-14-2008, 02:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:57 AM.
twitter, follow us!