Results 1 to 8 of 8
Discuss Wants me to Restart at the Installation - Hackint0sh.org; I have installed the system on a MSI Platinum K9A2 board. I have 2 2900xt ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Wants me to Restart

    I have installed the system on a MSI Platinum K9A2 board. I have 2 2900xt in crossfire. I have a AMD 9850 quad core processor. The install went ok. Which by the way I installed Ideneb v1.3 10.5.5. I installed it with all the patches. After it is installed on a 40gb IDE drive in a usb enclosure, I get the message that it needs to restart...hold down the power button. Any help pointing me in the right direction. Thanks.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    What do you mean you installed all the patches? you just have to install the patched taht you need, in this case, you just need a Patched kernel and AMD patch thats it
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Here is the exact message I am getting:

    You need to restart your computer. Hold down the Power button for several seconds or press the Restart button.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I am using Ideneb. After the language choice page, the welcome page (Welcome in Ideneb V1.3 10.5.5 Intel/AMD), the license agreement page, the Select a Destination page, you will come to the Install summary page. On that page is a customize button, in which are the options Language Translations, Additional Fonts, X11, Patches 10.5.5 Ready, Applications. I chose all of the them. Which ones should I chose??? I have the AMD 790fx chipset (RD790).

  5. #5
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    I already told you CANT install everything there, just what you need, a patched kernel like speedstep or StageXNU AMD Patch and your Video Card, you can install your audio, lan/wifi later
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    When you say a patched kernel, do you mean like Ideneb? I only have Ideneb with the Chameleon loader.

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ok. I think I got the kernel figured out. It is under the kernels dropdown box. I thought it was already patched by Ideneb. My mistake!!

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ok I got it to work now. But now I am getting a corrupted screen. It is garbled graphics. Any help from anyone. I did a search on 2900xt and it led me to the insanelymac website, but I really don't understand what they are talking about.

 

 

Similar Threads

  1. Restart after boot
    By DoctorDan in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 06-14-2010, 07:31 AM
  2. Keeps asking me to restart.
    By plotty in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 03-15-2009, 06:06 PM
  3. Instalation Says that i hv to restart at +-80%
    By imlima in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 12-25-2008, 09:47 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 05-19-2008, 09:41 PM
  5. you need to restart
    By at004 in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 0
    Last Post: 03-11-2008, 04:06 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:17 PM.
twitter, follow us!