Results 1 to 2 of 2
Discuss "Waiting for boot volume with UUID..." at the Installation - Hackint0sh.org; OK guys, heres the scenario. I built a media computer for my home, and wasn't ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default "Waiting for boot volume with UUID..."

    OK guys, heres the scenario. I built a media computer for my home, and wasn't exactly planning to install OSX86 on it, my first mistake, i know, since I didnt plan the hardware accordingly.

    My first motherboard gave me a "still waiting for root device" constantly, so I sold it and swapped it out for this new mobo... the Biostar TA790GX XE...its a mATX board, and I purchased it because the main OSX86 wiki claimed that a board in the same series worked "with no patching" etc etc....last time I listen to the damn wiki.

    This board has the 790GX and SB750 chipsets.

    Also for compatibility reasons, I bought a nVidia 9400GT instead of using the onboard graphics, because I had been getting this "Waiting for boot volume with UUID...." error (as listed in my title) and much reading online suggested that the video card may very well be the problem.

    Here I am, at least 3 weeks later and I'm seriously about to jump off a bridge...this thing is driving me nuts! No matter what I do, I can't get past this "UUID" error.

    I promise you, I've read EXTENSIVELY on what I can do...switched from AHCI to Native IDE and back 100 times, swapped Master/Slave settings for the HDD and Optical over and over, bought a new video card, entered all the boot flags, tried safe mode, tried to specify the root disk!

    I'm just out of ideas, and i'm not very keen on running Windows anymore...I've had a taste of OSX with my other hackintosh, and I just don't really want to go back. Yes, I have done this before on another machine, which I also had to painstakingly troubleshoot, but everything was working in the end.

    On this new machine, I can't even get the install disk to run so I CAN troubleshoot any issues that arise.

    Please, any help would be greatly appreciated, I'll try any suggestion you have, I just want to get this thing crackin'.


    Peace,

    P



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Bumpity bump bump

 

 

Similar Threads

  1. iAtkos v7 waiting for boot volume UUID
    By Tolololo in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-2010, 01:49 PM
  2. "Still waiting for root device" while boot from dvd
    By Petitlowie in forum Distributions
    Replies: 3
    Last Post: 09-01-2009, 09:06 PM
  3. "Still waiting for boot device", plzzz help!!
    By XHotSniperX in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-21-2009, 08:21 PM
  4. Help: Stuck at boot "Waiting for iPhone"
    By aiphone in forum PwnageTool
    Replies: 2
    Last Post: 08-06-2008, 10:15 AM
  5. Replies: 7
    Last Post: 05-03-2008, 03:14 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:47 AM.
twitter, follow us!