Results 1 to 2 of 2
Discuss Video problem in iATKOS v7 Please help :( at the Installation - Hackint0sh.org; Hello Everyone... I am New here and to the whole Hackintosh stuff.. I have a ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Beirut, Lebanon, Lebanon
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Video problem in iATKOS v7 Please help :(

    Hello Everyone... I am New here and to the whole Hackintosh stuff.. I have a problem.. Here it is:

    Last month, I downloaded iATKOS v1.. Worked perfectly on my notebook.. excpet the sound ethernet and wireless... Other than that it was perfect.

    then i searched around and i found that v7 was the latest one. I downloaded it burned v7 and installed it.. I was VERY happy since im new to mac and i wanted to see what mac has to offer. When X booted up from the chameleon dual boot (i still had windows 7 installed aswell) the apple logo showed and all i was getting really excited... Then it comes to a blue screen. What the? And the blue screen never went away.. But did hear some music.. How can i solve this issue? when i booted up from the DVD and looked in Hardware info i saw all of my display and sounds and wireless etc.. info..

    This is what i jotted down (What seemed to be my display info im guessing)

    8086:27a2 Intel Mobile 945GMS, 943/940 GML Intergrated Graphics controller
    8086:27a0 Intel Mobile 945GM/PM/GMS, 943/940GML and 945 GT express memory controller hub
    8086:27a6 Mobile945GM/GMS/GME 943/940 GML Express Integrated Graphics controller

    cant i just get the driver from v1 iATKOS version?
    or do i have to download some type of driver for it?

    Thank you! Noone seems to be helping me with this :\ Not even admins from iATKOS forums themselves :\

    p.s. I have a Gateway MX8710
    http://support.gateway.com/s/Mobile/...5895Rsp2.shtml
    Last edited by xxxrichievxxx; 12-07-2009 at 09:49 AM.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Having the same problem as well. Coincidentally we both are using the same graphics card. (Hmmm...)

    Looks like we're on our own on this.

    EDIT: SOLVED!

    Customise before installing - JUST install the driver (950 thingy)

    But I'm stuck at "unable to find keyboard" haha.
    Last edited by jsdlzj; 01-26-2010 at 02:59 PM.

 

 

Similar Threads

  1. installing Iatkos S3 - Video
    By kromakey in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-23-2010, 12:01 PM
  2. iATKOS 5.5 Video Card Driver Problem 4850
    By Bgleonard in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 04-26-2010, 06:31 AM
  3. iatkos v7 stuck in welcome video
    By Chagrin in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2009, 02:00 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 09-20-2009, 03:41 PM
  5. [iATKOS Support] Problem installing iATKOS v2.0i
    By kingtut2142 in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 17
    Last Post: 06-02-2008, 02:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:24 AM.
twitter, follow us!