Results 1 to 1 of 1
Discuss Updating to 10.5.3 problems at the Installation - Hackint0sh.org; Hi all, I'm attempting to update my Kalyway 10.5.2 install to 10.5.3 using the so ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Updating to 10.5.3 problems

    Hi all,

    I'm attempting to update my Kalyway 10.5.2 install to 10.5.3 using the so called combo update. However when the first .pkg is installing, at some point it goes to the blue colored screen that you see before logging in, and I have to force restart. After that I can never get past the gray apple logo. So, the upgrade ruins my install.

    Any ideas on this? I think that the drivers for my sound card may only work on 10.5.3 so I may have to try a different distro.

    I'm running this on an AMD Athlon 64 X2 6400+ which supports SSE, SSE2, and SSE3.

    - Thanks
    Last edited by Cody-7; 05-30-2009 at 12:30 AM.



 

 

Similar Threads

  1. Problems after Updating on Gateway NV52
    By Timmer1992 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 08-22-2011, 05:01 PM
  2. Replies: 11
    Last Post: 02-27-2011, 12:27 AM
  3. Updating 3.0 3GS to 3.1+ without updating baseband?
    By dannylu88 in forum PwnageTool
    Replies: 1
    Last Post: 11-03-2009, 09:29 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 08-29-2008, 06:09 PM
  5. Replies: 7
    Last Post: 08-30-2007, 04:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:41 AM.
twitter, follow us!