Results 1 to 6 of 6
Discuss Unable to install acpi_smc_platformplugin issue at the Installation - Hackint0sh.org; System Hangs on ACPI_SMC_PlatformPlugIn * Boot your PC. * Pressing F8 repeatedly. * You see ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Unable to install acpi_smc_platformplugin issue

    System Hangs on ACPI_SMC_PlatformPlugIn

    * Boot your PC.
    * Pressing F8 repeatedly.
    * You see Darwin prompt, now type -S (Enter)
    * Now, you see something lines, bla bla bla and a prompt.
    * Now, type:/sbin/mount -uw / (Enter)
    * rm -rf /System/Library/Extensions/AppleSMC.kext (Enter)
    * rm -rf /System/Library/Extensions.mkext (Enter)
    * rm -rf /System/Library/Caches/* (Enter)
    * reboot (Enter)
    * Pressing F8 repeatedly. (Again)
    * In Darwin prompt, type -v (Enter) (this for verbose mode)
    i tried doing this but when i type -s on the darwin prompt it loads back to the same problem and it freezes there, Im trying to install on a ASUS Laptop F8SG laptop



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Did you check the sticky?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I checked the "Common Issues/Questions - OSX86 FAQ" by TJ2K7 , but i could not the closest one, similar to my issue was "System Hangs on ACPI_SMC_PlatformPlugIn" so i tried it but after the Darwin prompt i press -s then it loads the same window then freeze on the ACPI_SMC_PlatformPlugIn message. I dunno but maybe i missed somthing, thanks for the response though, any help would be greatly appreciated. And also i check the hardware compatability list my system is not there but i checked using CPUID tool ang it says that i have SSE2 and SSE3 under instructions

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Please post your full specs, no links
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I think this is the info you need

    Im running a ASUS F8SG 4P034 laptop
    -Dual COre T2370 1.7Ghz
    -Mobile Intl 965 Express chipset =ICHM8m *Not sure i read about that PM965 are not compatible but could not find where i found that thread or forum*
    -1GB DDR2 GG7
    -Gefore 9300M G
    -160GB Harddrive
    Thanks for the response, I also just recently downloaded Kalyway and It froze, i tried to take pictures to show you where im sorry i dont have good camera,

    http://www.mypicx.com/02022009/Unable_to_install/
    Last edited by cryostasis; 02-02-2009 at 06:46 PM.


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, i know this post is kinda old but I'm having the same problem and i was wondering if it has been solved yet

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 11-03-2011, 06:30 AM
  2. Replies: 27
    Last Post: 01-24-2009, 02:06 PM
  3. OSX 10.4.9 - unable to install
    By ditchmagnet in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2008, 04:56 PM
  4. unable to join network (not the WEP issue)
    By mmind in forum General
    Replies: 15
    Last Post: 10-26-2007, 10:27 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 09-22-2007, 12:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:44 AM.
twitter, follow us!