Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
Discuss tried them all at the Installation - Hackint0sh.org; Good afternoon, I am new here and treid to find answers for my questions/problems. I ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default tried them all

    Good afternoon,

    I am new here and treid to find answers for my questions/problems. I try to install OSX on my Asus u2E, but so far no luck. I tried Leo4all, Kalywa, Jas, IAtkos and IDeneb. The last one I coulsd install on an external harddisk.
    I installed it with just 1 chipset and 1 kernel just to be sure, but when I boot from my external harddisk the only thing I see is the gray background and the well known logo.

    Can someone please help me. have been struggling for 5 weeks right now.

    Thanks



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Can you tell US your full specs? and try to type this in darwin:
    -v
    And post the error or take a photo
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thankl you for the fst reply.

    Here are my specs
    Laptop: Asus U2E
    Intel Mobile Core 2 Duo U7600
    Chipsetr Intel GM965
    #Gb Memory
    Bios American MEgatrends version 2.02

    There is no error messages. It is just the grey backgrounfd with the logo. And that's it.
    Tried -v and after twp screens (tto fast to read I get this
    npvhash = 4095
    hi mem tramps at 0xff00000
    PAE enabled
    64 bit mode enabled
    Darwin Kernel Version 9.5.0 = datum
    standard timeslicing quantum is 10000 us
    vm_page_bootstrap: 77
    7
    3 free pages and 15779 wired pages
    mig_table_max_displ = 79
    Extension "com.apple.driver.AplleACPIPPlatform" has immediate dependencies on both com.aplle.kernel and com.aplle.kpi componenets; use only one style
    AppleACPICPU ; ProcessorApicId = 1 LocalApicId=0 Enabled
    AppleACPICPU ; ProcessorApicId = 2 LocalApicId=1 Enabled
    Loading security extension com.aplle.security.seatbelt
    calling mpo_policy_init for mb
    Seatbelt MACF policy initialized
    Security policy loaded: Seatbelt Policy (Sub)
    Loading mpo_security extension com.aplle.security.TMsafeyNet
    calling mpo_policy_init for TMsafetyNet
    Security policy loaded; Safety net for Time Machine (TMSafetyNet)
    loading security extension com.aplle.nke.applicationfirewall
    Copyright (c) 1982, 1986, 1991, 1993
    The Regents of the University of Calofornia. All rights reserved

    MAc Framework succesfully initialized
    using 15728 buffer headers and 4096 cluster IO headers
    Last edited by Scubaman; 11-14-2008 at 02:21 PM. Reason: more info

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Weird, looks like it have to work~ try disable onboard stuff like audio and lan in the bios, install again with a patched kernel.

    P.S: before trying dat type in darwin: cpus=1 -v

    Good Luck
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you for the reply.

    Tried it, with the same result.

    Will try to disable everything. But what kernel should I load? and what chipset?

    LAn on board was already disabled, can't disable anything else
    Last edited by Scubaman; 11-14-2008 at 02:53 PM. Reason: more info


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    to run vanilla you have to enable XD bit in the BIOS, you should be able to run it, or pick another one in the installation with SSE3 support. dont need to pick any chipset
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Sorry I can't enable XD in my BIOS , it seems to be very limited

    With anthoer installation you mean?????????

  8. #8
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Are you sure? it have to be around your power options, like XD/NX, Execute Disable BIT

    And yeah another installation~
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I know, but in my BIOS there is no POWER option.

  10. #10
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    oh~ weird dat you cant touch anything about ur own power, anyway try with a patched kernel then~
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:54 AM.
twitter, follow us!