Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
Discuss toshiba satellite pro, please HELP at the Installation - Hackint0sh.org; Hi, i have a TOSHIBA SATELLITE PRO L40-17G, i have tried nearly all the leopard ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default toshiba satellite pro, please HELP

    Hi, i have a TOSHIBA SATELLITE PRO L40-17G, i have tried nearly all the leopard installation discs but they have all failed in various ways.

    I was wondering if anyone would be kind enough to offer me help, alternately if anyone has succesfully installed leopard on this laptop i would be thrilled to hear how!

    I would be extremely greatful of anyones input, it really sucks not to be able to have my own hackintosh

    many thanks.



  2. #2
    Senior Professional Array JayBird's Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    373
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    27

    Default

    can you post more info, which distros, is it a retail DVD, where has it crashed, anything you can think of
    I Do Not Condone Piracy, If You Like It BUY IT! - It's Ok To Test But Not Steal - MacBook Pro Owner

    iPhone Owner 3G

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hey thanks for showing interest!

    most recently i used ToH rc2 and that froze at "using xxxxx buffer headers and xxxx cluster IO headers" (i cant remember the exact numbers, i can get them by attempting install again if its neccessary?)

    in the past i have used iatkos, kalyway & leo4all (the latest versions), none got to the installation screen. they hung at various places. (again, i could burn them to dvd & attempt to install them aain to see where they hang if youd like?)

    more specs on my laptop are as follows:

    intel pentium dual core t2330 1.6ghz
    2gb ddr2 ram
    intel x3100 graphics controller
    mobile intel 965 express chipset
    320gb sata HDD
    bios = american megatrends v1.9 (04/03/2008)
    wifi = realtek rtl8187b




    i think the bios may be playing a key role in not letting me install.

    many many many thanks for your help
    Last edited by jordangarrard; 02-23-2009 at 04:58 PM.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    disable Dual Processing in Bios, in Advanced Option I guess. I have Toshiba satellite L40, like you

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thanks that worked a bit, i managed to install iatkos. but now it just hangs on bootup at the grey apple loading screen. in -v it says " timed out waiting for IOkit quiesce" any ideas?

    also can i ask if you have it working on your l40, and if so which distro did you use?

    huge thanks!


  6. #6
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    try booting up with -v -x to see if you can go farther.
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here **

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Unfortunately no, it hangs at the same point, any other suggestions? Thanks alot for your help, I hugely appreciate it.

  8. #8
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    You're using ToH rc2 distro which I have not tried.
    I say you should try using iAtkos or IPC or Ideneb.
    It's probably some sort of misconfiguration during your custom setup.
    It's best that you list out options that you pick during install. That way it would be easier to help.
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here **

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i used iatkos dtube (ToH wouldnt work) , just had a slight breakthrough, i found that after i used -v -x, it hung at "timed out waiting for IOkit quiesce" so i got annoyed and left it for about 20 minutes whilst i played guitar when i came back it had loaded up in safe mode!!! it didnt recognize my laptops keyboard or touchpad (is this normal for safe mode?) so im using usb peripherals. RIGHT NOW IM TYPING THIS ON LEOPARD! AAGHH!!!!! hah i will attempt to boot into leopard in normal mode (as opposed to safe mode) but i think it will do the same thing. which is bitter-sweet, since im very happy to have it partially working, but if i have to wait 15 minutes each time i turn my laptop on then im afraid it will be unuseable

    ill post again once im booted up normally.

    thanks again for the help. and if anyone knows how to get rid off the hanging before loading, id be thrilled to hear it.

  10. #10
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    This is good.
    This is an indication of a wrong choice you picked during your 'custom" installation.
    This is pretty much trial/error at this point for you.
    Try a reinstall and make note of what you picked.
    If everything is chosen correctly, it should boot up very fast.
    You are very close.
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here **


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Toshiba satellite A200 need help :(
    By aminbh111 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 04-05-2011, 08:37 AM
  2. Toshiba satellite L40-157, iPC 10.5.6?
    By andrearacca in forum Distributions
    Replies: 0
    Last Post: 03-24-2011, 11:08 PM
  3. Toshiba Satellite L300-13s ...HELP!!!...
    By cobbinma in forum Installation
    Replies: 22
    Last Post: 07-11-2010, 07:18 AM
  4. Toshiba Satellite A80
    By ariefwiseknight in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-11-2009, 03:56 AM
  5. Help with Toshiba Satellite
    By ssxcoolboarderx in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-22-2009, 08:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:18 PM.
twitter, follow us!