Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
Discuss Toshiba A200 - Jas10.4.8 works, but Jas10.5.4 will not! at the Installation - Hackint0sh.org; Did another fresh install. -v -f "Graphics mode"="640x480x32@60" results in the blue/black/white herringbone pattern. And ...
  1. #11
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default -X Safe Mode is the only way it works.

    Did another fresh install.

    -v -f "Graphics mode"="640x480x32@60" results in the blue/black/white herringbone pattern. And of course sound works perfectly. Just can't see anything.

    -x results in safe mode boot, and display shows up perfectly in 1024x768. Don't have to use the "Graphics mode" option. And wouldn't you know it... Sound does not work at all. No devices or drivers show up in the sound configuration screen.

    So at this point, I am stuck in SAFE BOOT MODE.

    Please let me know if anyone gets a fix for the ATI Mobility Radeon 2600 HD, Device ID 0x9581


  2. #12
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default It Works! 10.5.6 on a Toshiba a200 w/Radeon Mobility 2600 HD

    Here is how I did it....

    Fresh install.
    - Optional kernal = Voodoo 9.5.0 1.0 (Intel/AND)
    - Chipset = ICHx (A200 is ICH8)
    - Graphics Driver = DO NOT SELECT ANYTHING AT ALL!
    - Audio Drivers = AppleAzaliaAudio
    - Network Drivers = PCGeneric Realtek8139
    - Other = Bootprompt
    - Tools = Selected everything

    After you get the Successful Install screen, click reboot, as the notebook powers down & back up again removed the installation DVD and press the F8 function key.

    And now... most important...

    1. Start in Safe Mode by entering -X at the boot: prompt. Let the system fully boot.

    Complete the registration stuff as you see fit.

    2. Delete (Trash) the following file "ATIRadeonX2000.kext"

    3. Reboot

    And there you go. Everything works! No need to enter -s, -v, -x or anything else.

  3. #13
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    thx for sharing the info beege, this will help other users, points up ;D
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  4. #14
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Where cab i get Kalyway 10.5.6 ??? Does the s-video nad VGA ports work?

  5. #15
    Newbie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hi, thank you very much for the useful information!
    i'm following your steps, but when i boot in -x mode it happens to ask me to plug in the keyboard (while my pc is a laptop like yours).. is it a mistake in the confuguration?


  6. #16
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    u have to install the Keyboard and the mouse drivers too look for them at the installation

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Old Toshiba Satellite A200, is it possible?
    By MagneticWorld in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 04-05-2011, 08:38 AM
  2. Toshiba satellite A200 need help :(
    By aminbh111 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 04-05-2011, 08:37 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 03-19-2011, 08:07 PM
  4. Toshiba A200 Help to install?
    By evey78 in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 04-08-2009, 12:05 AM
  5. Toshiba A200-1HE - Desperate
    By HugoYBR in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 02-02-2009, 05:09 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:27 PM.
twitter, follow us!