Results 1 to 3 of 3
Discuss Stuck with some errors on nforce 650i at the Installation - Hackint0sh.org; Hi! I'm new here and I've got big problem I got iatkos 5i and wanted ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Stuck with some errors on nforce 650i

    Hi!

    I'm new here and I've got big problem I got iatkos 5i and wanted to install it on my PC:
    Core 2 Duo 2,0 GHz
    Nvidia Geforce 8600gt 256mb
    Mobo - Evga nforce 650i ultra (no sli)
    4gb of ram
    2x200gb samsung sata HDD
    dvd drvise also sata
    I'm booting my computer with iatkos 5i and get stuck on screens like that (one of them is with command -v and the second with command -v -f -cpus=1)
    http://img365.imageshack.us/img365/7986/dsc03506.jpg
    http://img18.imageshack.us/img18/629/dsc03508zz0.jpg
    (on last screen I get "still no root device")
    You think that if I get IDE HDD it will help? I'm quite desperated, because I want to try leopard I'm sure you can help me!

    PS. HDDs are made as masters in bios.



  2. #2
    Senior Professional Array JayBird's Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    373
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    27

    Default

    shouldn't matter if it is Sata / IDE

    have you tried removing your xp/vista drive so you only have one drive to see if it the fact that you have 2 drives that is causing the problem?

    are you able to set one of the drives as a slave to see if this resolves the issue?

    the drive you want to install it to, is it formated as NTFS? if so , reformat it to FAT 32 and give it a go
    I Do Not Condone Piracy, If You Like It BUY IT! - It's Ok To Test But Not Steal - MacBook Pro Owner

    iPhone Owner 3G

  3. #3
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Check this thread and good luck
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 12-03-2011, 05:27 PM
  2. iPhone 4 stuck in constant DFU or recovery, itunes gives errors for all restores
    By harikirirocker in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 3
    Last Post: 04-10-2011, 09:26 AM
  3. Best Distro for Asus P5n-E nForce 650i w/ Q6600
    By hollyw00d in forum Distributions
    Replies: 6
    Last Post: 05-09-2009, 05:12 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 05-08-2009, 07:12 AM
  5. nforce 4 ide
    By apreichner in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 03-09-2009, 07:27 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:45 AM.
twitter, follow us!