Results 1 to 5 of 5
Discuss Stuck on Apple logo at the Installation - Hackint0sh.org; I installed iDeneb v1.5 on DFI P45 JR and TP35D2-A7 boards and everything went well ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    58
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    7

    Default Stuck on Apple logo

    I installed iDeneb v1.5 on DFI P45 JR and TP35D2-A7 boards and everything went well and got it working. I tried to install the same distro on Biostar TP45HP, installed but would not go past the apple logo. I've been working on it for a few days now, spent about 7 hours today and still no boot. As far I am concerned I've set the BIOS just like the other 2 boards. Any suggestions to get this going is highly appreciated.

    Specs:
    TP45HP
    Crucial Ballistix Tracers 1066 (worked with DFI)
    ASUS HD4850
    Lite-on DVD writer
    Maxtor IDE drive with SATA adapter (worked on DFI as well)

    I've set my BIOS to compatible and enhance IDE, no go. I set it to AHCI and OSX didn't see the drive.

    Thanks.



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    58
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    7

    Default

    Any help or suggestions?

  3. #3
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Please post your processor

    How did you customize your installation? did you try with
    cpus=1 -x
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    58
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    7

    Default

    CPU is E8400

    Never tried what you suggested so I will try it right now.

  5. #5
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    58
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    7

    Default

    It didn't work.

    Tried what you suggested and just chose 9.7 Vanilla and no drivers. I don't even see the spinning wheel. Any more suggestions?


 

 

Similar Threads

  1. Stuck at Apple logo
    By quaz77 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 03-03-2011, 09:21 PM
  2. 3gs stuck on apple logo please help
    By cklingensmith in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 4
    Last Post: 11-30-2010, 02:17 PM
  3. Stuck on the apple logo
    By jshek007 in forum iPhone 3GS
    Replies: 3
    Last Post: 01-15-2010, 12:58 PM
  4. [1.1.2 OTB] Stuck at Apple logo
    By sabotaged in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 01-23-2008, 02:19 AM
  5. Stuck on Apple logo... Help!
    By r4m3n in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 08-25-2007, 12:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:25 PM.
twitter, follow us!