Results 1 to 4 of 4
Discuss Starting Ideneb 1.4 Help at the Installation - Hackint0sh.org; Hey guys! I succesfully installed Ideneb 1.4 on my PC: MB: A8V Deluxe CPU: Amd ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Starting Ideneb 1.4 Help

    Hey guys!
    I succesfully installed Ideneb 1.4 on my PC:
    MB: A8V Deluxe
    CPU: Amd 64 x2 Dual Core 2400mhz
    Maxtor IDE HD
    GPU: Geforce FX5700LE


    When i boot with -x -f my screen shows:


    Localhost mDNSResponder MDNSResponder-176.3 (date and time)[20]: Starting

    localhost mds[19]: (/.Spotlight-v100/Stores/4554D4ED-F094-4903-80A7-C24BBC8EEACA)(Error) IndexCI in content Indexopenbulk:No Index

    ACPI_SMC_PLatformPLugin::Start - - wait forservice(resourcematching(appleintelCPUPowerMana gement) timed out
    localhost /usr/sbin/ocsp[56]: Starting
    display: Family Specific Matching fails

    NVdarwin: Probing
    Setting nvpm=(datanotshown)
    ....
    setting model=NVIDIA GeForce FX 5700LE
    display family specific matching fails

    Matching service count = 0

    an then again the NVdarwin section


    what is the matter? could you help me please?
    Last edited by bizzy49565; 11-27-2009 at 02:34 PM.



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    74
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    What does it do when you don't pick anything from the boot loader and just let it load?

    Did you try that thing about disabling one of the cores? I tried with my AMD machine and didn't have success, tried with an Intel machine for my desktop but never got it to go either...an ECS motherboard.

    I'd say you didn't pick the right kext or fixes, that was my biggest problem until I figured out which ones to pick.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hey!
    i fixed it by re-installing it with iPC.
    Now my USB ist not correctly working.
    Sometimes it founds my device and sometimes nothing.

    Does the 9.2.0. sleep kernel work for amd?

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ipc

    mac osx 10.5.6

    my kernel and system are both 9.5.0

    I hope that someone can help me
    Last edited by bizzy49565; 12-01-2009 at 02:19 PM.

 

 

Similar Threads

  1. Starting out
    By schmickr in forum AppleTV 1
    Replies: 0
    Last Post: 04-08-2011, 07:06 PM
  2. starting over need help
    By bulldog22 in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 0
    Last Post: 06-19-2010, 11:27 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 06-19-2010, 11:55 AM
  4. MY 3GS is not starting
    By samshack in forum PwnageTool
    Replies: 2
    Last Post: 11-07-2009, 06:27 PM
  5. Ideneb 1.4 (10.5.6) Not starting...
    By tinkywinki in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-14-2009, 04:21 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:40 PM.
twitter, follow us!