Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21
Discuss [Solved] Ideneb Gets To desktop, Has Animation, Freezes at the Installation - Hackint0sh.org; Im SOOOO close Ok so I can get Ideneb to the desktop after the welcome ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Solved] Ideneb Gets To desktop, Has Animation, Freezes

    Im SOOOO close

    Ok so I can get Ideneb to the desktop after the welcome screen and stuff, the icons at the bottom pop up with a slide type animation, and so does the top menu bar, but the menu bar stays see thru, then it freezes, mouse still works, but nothing else works, Iv tried clicking on stuff and everything

    I am using Ideneb 1.4

    I read it was my graphics drivers, but I don't know how to fix it, I tried not installing graphics drivers at all, but then it freezes at the grey loading screen instead,

    I heard maybe safe mode of one of those commands would get me past my driver problem so I could fix it, but I can't get my OSX drive to be active, I tried the fdisk thing in the ideneb setup with terminal, and it wasn't working for me,

    I am so excited at how close I am after months of trying here and there, wanting to run osx so bad, so please help me, I know most of you were in my position before, please just help me out, You don't understand how much it will mean to be to finally succeed with this.

    My PC setup is:

    MoBo: GA-MA770-UD3
    Procc: AMD Athlon 7750 Dual Core 2.70ghz
    Ram: 2 Gigs
    VC: Nvidia 7300 LE
    SC:Audigy Value 2
    North Chipset: AMD 770
    South Chipset: AMD SB700
    Onboard Audio(I dont use):Realtek ALC888
    Onboard Lan(i use): Realtek 8111C
    Running Sata Hard Drive, & Dvd Drive

    I select Voodoo 9.5, and the seatbelt fix, because from seaching the osx86 wiki, and google, It seems people with similar mobo's to me n what not used those patches, I can never find anything strictly on my motherboard that helps, but Iv seen people have got it to work. also is my sorth chipset and south chipset amd, or ATI? I was wondering, because on a iaikos or w/e distro I tried with horrible results, on the app that shows u your hardware, listed them as ATI, not AMD, because on the Ideneb, I dunno what to choose for chipset drivers, so I don't choose anything so that could be a problem, anyways I will shutup and hopefully somebody will help me, IM SO CLOSE lol please help

    So I guess I need some help with what drivers and kexts I select during the install if any
    and maybe another way of settings my osx partion active
    also I am running windows 7, but Iv seen plunty of people run hackintosh with windows 7 so I dont think that should be a problem, so yeah ima shutup, to much to read already, THANK YOU

    I tried on another board, and wasn't helped at all, i hope this board is more friendly, id help people with knowledge I have, so thank you



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Did you try to boot with vesa? just to test try boot with cpus=1 -v -x report back your results
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default ok

    well i got osx to dual boot with windows 7 now, but osx still no boot, i tried in safe mode, nothing, is there a way I could change the drivers with HFSexplorer? like go to the folder, delete the old driver and replace it?

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default i tried

    I tried what you said, it just brought me to the put password to log on screen, I continue, and it just stops loading at a blue screen, mouse works, nothing loads

    there has to be something I can do to fix it without having to delete everything, is there some sort of bootdisk i can make, to be able to change drivers or something? i dunno i just feel so close, I mean come on I get the desktop to come up, show icons and everything, its like looking thru a glass window, with something i really really want on the other side, and being only 50 cents to short to buy it, gahh lol

    I know someone on here can help me, its just if they take the time to help, im sure somebody all helped you at one point, and be very greatful, because you would be make my day, with something iv wanted for along time, with a kid that can not at all afford a real mac

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default idea

    i read that i can use a ubuntu live cd, to get into and edit the mac files
    if i use that to get to the files

    is there a place i can download good graphic drivers for Nvidia 7300 LE 256mb
    I saw some in the osx86tools but i dunno if those are good
    so would that work?

    I just need to know were to get the driver
    and were to put the driver, just some thoughts


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default mac drive 8

    ok I installed Mac drive 8, so I can edit the mac drive from windows, so if its the graphic drivers i should be able to just delete them from windows, then do the repair thing in the osx install dvd, and that should work in theory, i just dont know what files to delete n stuff

  7. #7
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Yeah you can delete files and stuff via linux or with windows, theres programs for it

    check this mini guide
    OSX Leopard 10.5.7 + Nvidia 7300 - InsanelyMac Forum
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  8. #8
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default i dont

    i dont see a guide there

    I deleted all the stuff it says to delete from the kexts folder thing, all the nvidia stuff n what not

    but what driver do I get? and I downloaded the newest nvinect, but i dont see were to put my hardware id stuff, in the info file,

    and after i do that in windows, how do I get osx to recognize the new stuff?

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default wooo

    wwooo

    ok not a complete woo but woo

    deleted all the nv drivers n stuff
    rebooted gave me the x thing on the grey loading screen
    so booted in safe/verbose, and it booted, and im in osx right now, so im finally inside the os wooo

    so now!
    how do i install my nvidia 7300 LE 256 drivers from inside osx?
    there has to be a guide for that now or something, seems like it shouldnt be to hard, also can I get my hardware id from inside osx? cuz i wasnt having luck in windows, well i just didnt know which # it was

    thanks man

    also i need my sound drivers to

    does audigy 2 value work ok with osx?
    or should i use my on board for it?
    Last edited by checkdan.e.w.s; 08-17-2009 at 12:25 AM.

  10. #10
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default sound done

    i found a nice creative labs installer on a forum, and it had a installer, and boom sound works now flawless, so all thats left is the video, why cant it be as easy as my sound


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 02-02-2010, 09:46 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 01-10-2010, 01:37 AM
  3. [Problem] [Solved] iPhone constantly freezes at random times
    By tashrocca in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2009, 06:57 AM
  4. iDeneb 1.4 10.5.6 (installation freezes afterreboot)
    By bagetsro in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 08-25-2009, 07:32 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 04-23-2009, 09:36 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:55 PM.
twitter, follow us!