Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
Discuss reboot on installation at the Installation - Hackint0sh.org; I've tried a few different installations and i have the recurring problem of my computer ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default reboot on installation

    I've tried a few different installations and i have the recurring problem of my computer rebooting while installing. Kalyway loads the installation files for a few minutes, then says "Starting darwin server" or something and then reboots. After reading that other people have had that problem and suggested using leo4all. I tried this and didn't get any further; in fact it loaded the install files for only a few seconds before reboot.

    I've reviewed the BIOS settings and set mine accordingly, but didn't have any luck. I'm running an MSI P6N SLI motherboard and an Intel Core 2 Duo E6320 Conroe 1.86GHz 64-bit processor, 2GB of memory, and a MSI NX7600GS-T2D256E GeForce 7600GS 256MB video card. I have 2 SATA hard drives and 1 SATA DVD-ROM drive. I don't have any IDE devices attached. Are any of these components not compatible? I've seen other people using the motherboard. Are there special settings for these components or something else to try?
    Last edited by warnockm; 12-06-2008 at 05:09 AM.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Hiya there, here are your options:

    1- MOD your BIOS, you can download your BIOS here P6N SLI Platinum (MS-7350) 7350v16, I believe theres ppl here with this mobo, and they are running OSX rite now.

    2- And theres Munkys Guide, You'll need retail disc, and read a bit about it, Read about Chamaleon with DSDT, and DSDT Patcher, Good Luck
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for tips! What problem w/ my setup am i trying to fix? is it the MB?

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    #.# man I'm telling you what you need to get your mobo working @.@; Like you I did everything, download lots of distros, try everything single setup, nothing works, just MOD my BIOS or DSDT, so...
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    sorry dude, just trying figure out the why and how... not just the what.... i'm here to learn...


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Well then start to read alot, read the info in those links, good luck, post back if you have any issue with the installation
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Well then start to read alot, read the info in those links, good luck, post back if you have any issue with the installation
    no prob. Appreciate the tips.. unfortunately the P6N SLI Platinum is a different model than the P6N SLI-FI, so i requested a mod of my BIOS.
    Last edited by warnockm; 12-06-2008 at 07:35 AM.

  8. #8
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Or you can try DSDT
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  9. #9
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    56
    Post Thanks / Like
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    at boot when the timer starts hit enter, a boot "prompt" should popup. enter -v or -v space -x and if it starts to load be parient, sometimes it will stall for a couple minutes or you may have to try 2 times. Took me awhile. post again

  10. #10
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by redneck View Post
    at boot when the timer starts hit enter, a boot "prompt" should popup. enter -v or -v space -x and if it starts to load be parient, sometimes it will stall for a couple minutes or you may have to try 2 times. Took me awhile. post again
    I tried -v -x cpus=1 and -legacy in that order, adding a new switch each time. I was able to get the installation files to load! After several minutes, it throws the error message "failed to load extension org.tgwbd.driver.ACPIPS2Nub" in yellow text, but this didn't stop the load process. the process finally ends on

    "Cannot use ATS Persistent Store - switching to old FODB cache code
    CODE SIGNING: cs_invalid_page: p=129[lssave] clearing CS_VALID"

    I've tried it twice, but since it sounds like it may take a couple tries, i'll give it another go... thanks


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Cannot reboot after installation
    By RJ12 in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 07-16-2010, 06:19 AM
  2. Endless Reboot BEFORE Installation
    By _br3ad in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 06-04-2010, 12:24 AM
  3. iDeneb always reboot after installation
    By Mac459 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-17-2010, 01:35 AM
  4. Reboot Loop Even before installation
    By IZasPIE in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 09-07-2009, 05:18 PM
  5. Stuck after installation reboot
    By kupochan in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-04-2009, 11:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:17 PM.
twitter, follow us!