Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25
Discuss Reboot after Loading x86 Darwin at the Installation - Hackint0sh.org; Hi, I recently downloaded the ISO and burned the image for the mac for AMD ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Exclamation Reboot after Loading x86 Darwin

    Hi,
    I recently downloaded the ISO and burned the image for the mac for AMD computers.
    I rebooted my computer and booted off of the disc, and when I did everything went fine. But when Loading x86 Darwin came up there was a / alternating to \ which I know is normal, but later the whole system just rebooted. There was no installation screen or anything it just rebooted. And yes I downloaded the AMD installer

    My Specs Are
    AMD Phenom 9500 Quad Core Processor 2.20 GHZ
    3.00 GB RAM
    NVIDIA Geoforce 8500gt Graphics Card
    If you need any more feel free to ask

    Any help will be greatly appreciated
    Last edited by henrikroxs; 12-09-2008 at 02:47 AM.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Whats your motherboard and chipset? and what distro are you trying to install? mac crack?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    Haha not mac crack but x86 installer.
    My mother board is a
    Motherboard name=Abit NF-M2S / Acer EM61PM/EM61SM / ECS GeForce6100SM-M(2) / Packard Bell MCP61SM-AM
    Motherboard Chipset nVIDIA nForce 6100-4xx, AMD K10

    I just copied that straight from everest tell me if thats what you wanted.
    And im not sure which distro I am using is there any way to tell through the ISO file?
    Last edited by henrikroxs; 12-09-2008 at 02:57 AM.

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Ok you have to customize your installation, make use a patched kernel like speedstep, and pick nforce patch too, then install your video nvidia, dunno your audio but you can install post installation, also you can change your kernel to voodoo to get better support, but this is post installation, good luck.

    So question: Whats your LAN, Wireless and Audio Chipset? and whats distro are you trying to install?

    Try that if you have any issue post again
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    The problem is I cannot even get into the installer. It crashes before i get to it.


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Oh sowwy, I tho you get the installation, ok this gonna be the 3rd time I ask you, what distro are you trying to install?

    When darwin appear type:
    cpus=1
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    I know that is a crucial thing to no but i have no idea what distro i am using

    I will try the cpus=1
    If it helps the file name is Leopard-10.5.2-AMD-EFI-Rev2

    EDIT: I tried the cpus=1 and now it rebooted even faster. When I do it the other way it loads so text when i go into -v but when it reboots the text that pops up comes up way to fast for me to read.
    Last edited by henrikroxs; 12-09-2008 at 03:53 AM.

  8. #8
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    Alright I just tried to install it with LEO4All v.2 and it did the same thing. Do you have any recomendations on which Distro I should use based on my hardware

  9. #9
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Try iatkos v5 or ideneb v1.3
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  10. #10
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    Man, I have no idea how to fix this. Any idea? Theres green text that pops up right before it resets if that helps


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Snow leopard reboot at Loading Darwin installion dvd
    By akash227 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-21-2011, 07:50 AM
  2. Reboot At Loading Darwin x86
    By mickpitkin92 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-16-2011, 08:30 PM
  3. NO response after Loading Darwin/x86
    By Devastra in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-20-2010, 12:28 PM
  4. Loading Darwin/X86 Then Reboot
    By Wilabob in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-13-2009, 01:43 AM
  5. Loading Darwin/X86 and reboot
    By worms07 in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 12-31-2008, 03:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:59 AM.
twitter, follow us!