Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25
Discuss Reboot after Loading x86 Darwin at the Installation - Hackint0sh.org; I have an idea could it be because I am using a ps/2 mouse and ...
  1. #11
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    I have an idea could it be because I am using a ps/2 mouse and keyboard?

    I read somewhere that sometimes it wont load if its ps/2
    If so I have wireless mouse and keyboard that plugs in via usb if that will work or does wireless not work?


  2. #12
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    It will work, Im using Wireless HP Keyboard and Mouse :/
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #13
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    Alright because before I was using PS/2 so Ill try to boot of the cd again later tonight

    Boy you respond fast xD

  4. #14
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    To use PS/2 you need Ps2nub kext, use Kext helper or OSX86 tools, good luck

    P.S. I have no life :/
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #15
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    Nah its alright I have a USB keyboard and mouse it was on my other computer


  6. #16
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    Nope no luck

  7. #17
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    hmm weird, well usb for you, Ps2 have some bugs anyway ;p
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  8. #18
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    Found a youtube video of someone who has the same problem as me

    http://www.youtube.com/watch?v=Am3fo...c-HM-fresh+div

  9. #19
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    I tho you installed already, whats the problem?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  10. #20
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    The problem is that I cannot get to the installer it just does the same thing that it does in the video


 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Snow leopard reboot at Loading Darwin installion dvd
    By akash227 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-21-2011, 07:50 AM
  2. Reboot At Loading Darwin x86
    By mickpitkin92 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-16-2011, 08:30 PM
  3. NO response after Loading Darwin/x86
    By Devastra in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-20-2010, 12:28 PM
  4. Loading Darwin/X86 Then Reboot
    By Wilabob in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-13-2009, 01:43 AM
  5. Loading Darwin/X86 and reboot
    By worms07 in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 12-31-2008, 03:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:54 PM.
twitter, follow us!