Results 1 to 1 of 1
Discuss PWNAGE on nforce chipset running 10.5.x at the Installation - Hackint0sh.org; Hi, I have an XFXforce mobo model MG-630I-7109 which has an nforce 630i chipset. I ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    51
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default PWNAGE on nforce chipset running 10.5.x

    Hi, I have an XFXforce mobo model MG-630I-7109 which has an nforce 630i chipset. I have installed various OSX86 versions on it which run very well except for sound which I have not been able to get to work. This however is not my concern.

    My problem is that the pwnage tool which I use to pwn my iPhone 3G is not working properly. Although I can install it, run it and create my custom firmware no problem, I am unable to use it to put my iPhone 3G into DFU mode. The problem seems to be timing. By that I mean that when the DFU instructions come on and it tells you to prepare to hold the home and power button down after 5 seconds, those 5 seconds take much longer in actuality. After that when it tells you to hold the power and home button down for 10 seconds and begins counting down the seconds, the seconds count down very slow and it actually takes about 35 seconds or so to do the count down. I know this not because I count out the seconds myself but because I am using my watch as well as the computer's clock for references. So basically, long after 10 seconds have in "actuality" passed, the pwnage tool is still counting down and is at around 4 still working it's way to 10.

    I am having this problem with Kalyway 10.5.2 and iDeneb v1.3 10.5.5

    As a side note, I understand that the new unibody macbooks are also unable to put the iphone into dfu mode using PWNAGE and they too have an nforce chipset, so I thought there just may be some sort of incompatibility with the nforce chipset, but I installed Kalyway 10.5.2 on my AMD computer and still had the same exact problem.

    Any help would be greatly appreciated
    Last edited by miroesq; 12-04-2008 at 08:39 AM.



 

 

Similar Threads

  1. NVIDIA nForce MCP77MV Chipset
    By toddgarvin in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-04-2009, 06:24 PM
  2. Need driver for NVIDIA nForce 630i chipset
    By Ducodio in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 2
    Last Post: 07-22-2009, 11:47 PM
  3. Help With nForce Chipset HDD
    By 787 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 06-25-2009, 08:33 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 05-21-2009, 09:04 PM
  5. PWNAGE on nforce 630i chipset running OSX 86
    By miroesq in forum PwnageTool
    Replies: 15
    Last Post: 12-08-2008, 07:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:13 AM.
twitter, follow us!