Results 1 to 3 of 3
Discuss Problems booting from the EFI partition at the Installation - Hackint0sh.org; Hi everybody. I've used the boot132 method to set up my OSx86 from a retail ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Problems booting from the EFI partition

    Hi everybody.

    I've used the boot132 method to set up my OSx86 from a retail leopard disc.

    I booted successfully from the boot132 cd, and installed fine. After installation I booted the CD again to start my Leopard installation from the hard drive - again, worked fine.

    I then installed chameleon, and setup all the kexts from the boot132 cd to the efi partition, and rebooted with the hope of booting from my hard drive. Unfortunately.. about 5 seconds into the boot process (it loads the bootloader) - the system hangs. I did -v and the last line I see before the hang is :

    Extension "com.apple.driver.ACPI_SMC_PlatformPlugin" has immediate dependencies on both com.apple.kernel and com.apple.kpi components; use only one style.

    I asked and searched around and I figured it's a kext problem. but the thing is.. it boots fine with the exact same kexts from the cd (or.. is it the same ones?)

    I'm really stumped. any help would be greatly appreciated.

    Thanks in advance!



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Did you read the sticky about this issue? Check this thread about EFI partition, you will have better support there, good luck
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I tried doing that,

    but now it won't boot at all, not even from the CD!

    booting from the hard drive I get an error saying it cannot find AppleSMC.kext, and cannot alloc "com.apple.driver.ACPI_SMC_PlatformPlugin"

    booting from the CD I now get an error of cannot find a driver for platform '/ACPI'/

    any idea?

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 05-14-2011, 08:15 PM
  2. problem booting the mac partition...plss helpp
    By skywalker112233 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-2010, 06:41 PM
  3. Booting problems...
    By iLikePIE in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-07-2010, 09:15 PM
  4. Booting problems with ToH OSX 10.5 RC2
    By TK31 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 06-08-2009, 06:48 PM
  5. Booting from a harddrive partition?
    By Zombait in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 04-08-2009, 04:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:16 AM.
twitter, follow us!