Results 1 to 4 of 4
Discuss Problem starting, installation works well at the Installation - Hackint0sh.org; Hi all, I'm trying to start my Kalyway 10.5.2 over my AMD 64. Now I ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Problem starting, installation works well

    Hi all,

    I'm trying to start my Kalyway 10.5.2 over my AMD 64.

    Now I have installed it, no problem to start, no problem to format the disk and install the OSx86.

    When I try to start it, with no boot options, normal start, the screen stay wite with the apple and the clock waiting...
    If I start with -v I can see this last error and the system stais forever in this point, the error:

    uknown SIGSEGV code 0
    ERROR: FireWire unable to determine secrity-mode; defaulting to full-secure

    Can you tell my some solution?? Perhaps some boot option to solve the problem??

    Thanks.



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Singapore
    Posts
    111
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    23

    Default

    Quote Originally Posted by cerosunos View Post
    Hi all,

    I'm trying to start my Kalyway 10.5.2 over my AMD 64.

    Now I have installed it, no problem to start, no problem to format the disk and install the OSx86.

    When I try to start it, with no boot options, normal start, the screen stay wite with the apple and the clock waiting...
    If I start with -v I can see this last error and the system stais forever in this point, the error:

    uknown SIGSEGV code 0
    ERROR: FireWire unable to determine secrity-mode; defaulting to full-secure

    Can you tell my some solution?? Perhaps some boot option to solve the problem??

    Thanks.
    Try -x for single user mode

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    Yes now -s works, but -x says I need to restart the computer.
    I have disabled the Firewire and the problem is uknown SIGSEGV code 0
    Seeing lots of video, I see that with my AMD I must enable some especial options in the installation. Something like Patch for AMD kernel Tipe 2 or similar.

    I think the problem is, I didn't know wich especial options I need to enable or disable.
    Do you know, where can I find the right options for my hardware configuration??

    Proccesor: AMD 64 Athlon
    Motherboard: GA-K8NS Pro
    Graphics: FX5200-DVI 128

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Singapore
    Posts
    111
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    23

    Default

    Quote Originally Posted by cerosunos View Post
    Hi,

    Yes now -s works, but -x says I need to restart the computer.
    I have disabled the Firewire and the problem is uknown SIGSEGV code 0
    Seeing lots of video, I see that with my AMD I must enable some especial options in the installation. Something like Patch for AMD kernel Tipe 2 or similar.

    I think the problem is, I didn't know wich especial options I need to enable or disable.
    Do you know, where can I find the right options for my hardware configuration??

    Proccesor: AMD 64 Athlon
    Motherboard: GA-K8NS Pro
    Graphics: FX5200-DVI 128
    What kernel are u using ? Don't have much experience with OSX actually.You can try the XNU VooDoo kernel details here

    xnu-dev - Google Code

 

 

Similar Threads

  1. FCP starting Problem
    By thxfine in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 05-22-2010, 07:59 AM
  2. FCP starting Problem
    By thxfine in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-18-2010, 10:30 AM
  3. Big Problem - iPhone not starting up
    By lobo87 in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 10
    Last Post: 01-12-2010, 08:15 PM
  4. Vanilla Installation works great, except of two things
    By klos in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 2
    Last Post: 07-10-2009, 07:02 PM
  5. problem with starting NES games
    By ag_oo7 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2007, 01:22 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:02 AM.
twitter, follow us!