Results 1 to 2 of 2
Discuss problem getting DWL-547 (D-Link 650) wireless working at the Installation - Hackint0sh.org; Motherboard: Gigabyte EP45-UD3LR CPU: Intel Q9400 RAM: 4GB DDR2-800 Graphics: Nvidia 9500 512MB Wireless: D-Link ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default problem getting DWA-547 (D-Link 650) wireless working

    Motherboard: Gigabyte EP45-UD3LR
    CPU: Intel Q9400
    RAM: 4GB DDR2-800
    Graphics: Nvidia 9500 512MB
    Wireless: D-Link 650 (DWA-547)


    i've successfully installed iATKOS v7 and everything is working, except for the wireless card. I've tried the Apple IO80211Family.kext from 10.5.7, and an earlier version from 10.4.8. I've also tried AirportAtheros.kext from Atheros.pkg. None of them will even recognise that the card exists.

    I have also installed all the kexts from the UD3LR_Pack.zip file i found from some post on insanelymac.

    lspci shows the card as:

    05:00.0 Network controller [0280]: Atheros Communications Inc. Unknown device [168c:0029] (rev 01)

    the DWA-547 is inserted into the first PCI slot in the system.

    System Profiler says "This computer does not appear to have any PCI cards installed" for "Hardware/PCI Cards", and "No Information found" for "Network/Airport Card".


    is this a problem with the Atheros driver or the Airport driver? or is it a problem with the PCI code?

    I've run out of ideas on things to try...anyone have any ideas on how I can get this working? I'm happy to reinstall if necessary.

    btw, i've also tried iDeneb v1.5.1 with exactly the same result. Ditto after I upgraded iDeneb to 10.5.8 with the combo upgrade package.
    Last edited by h0rger; 08-29-2009 at 02:18 PM. Reason: s/dwl-547/dwa-547/



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi
    I need driver for my D-Link DWA-547 RangeBooster N 650 Desktop, it doesn't work on my Hackintosh XxX_10.5.6_Leo_Install_Disc.
    Is there anyone can help me?
    thanksss......

 

 

Similar Threads

  1. TP Link Wireless Adapter
    By blenderman345 in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 04-27-2011, 12:31 AM
  2. TP-Link Wn321g Usb Wireless Adapter
    By kesent7 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 12-16-2010, 05:09 PM
  3. Wireless WiFi Link 5100
    By pepito1 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-20-2009, 01:01 AM
  4. D-LINK DWL-G122 wireless adapter
    By sandrikaaa in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 05-06-2009, 01:22 AM
  5. Trying to install D-Link DWL-510 wireless card
    By citizencole in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 03-02-2009, 07:58 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:18 PM.
twitter, follow us!