Results 1 to 2 of 2
Discuss Problem after installation at the Installation - Hackint0sh.org; I clicked on the button Customize and I chose Kernel StageXNU because I have got ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Problem after installation

    I clicked on the button Customize and I chose Kernel StageXNU
    because I have got Intel SSE2/SSE3

    and I tick also my audio driver and my wireless driver and two softwares(skype and firefox).

    The installation done with success and than I asked to do restart, After the restart

    The gray screen upload(with the gray apple on the middle)
    and the circle is loading but after few seconds a Forbidden symbol is appear on the top

    and also I tried to boot -v cpus=1

    and he always said still waiting to root device(something like that)

    what can I do?

    thanks in advance
    Last edited by shabizon; 01-02-2009 at 07:20 PM.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Can you tell us your full specs?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. Help with installation problem
    By Spirrwell in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-2010, 10:35 PM
  2. Problem after installation
    By rafaelous in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-08-2009, 10:44 PM
  3. Installation problem
    By pcanaveral in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-18-2009, 10:32 PM
  4. Problem in installation
    By johnnabil in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-27-2009, 03:38 PM
  5. Installation problem?
    By underscore in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-08-2009, 06:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:50 AM.
twitter, follow us!