Results 1 to 2 of 2
Discuss Post install problems at the Installation - Hackint0sh.org; I have tried iAtkos V7 unsuccessfully and then tried out Kalyway 10.5.2, it worked. Now ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Post install problems

    I have tried iAtkos V7 unsuccessfully and then tried out Kalyway 10.5.2, it worked. Now i'm going through some problems.

    1. I got my wifi working (it's a Linksys WUSB54GC) and have managed to get it started at boot without re-plugging. The thing is that it only starts if I try to put the computer to sleep. To get it started at boot I added -f.

    2. My graphics card is an ATI x1250, I think it's not supported. I looked everywhere for some sort of solution and came out empty handed. I tried adding the correct resolution to the boot.plist but it didn't work. Also correlating to the graphics problem my mouse flickers when on java websites and when going over the dock. Itunes coverflow doesn't work either for some reason.

    3. I can't freaking update the thing! I've tried all the tutorials and nothing, just a crashed system resulting in a reinstall, i've counted 7 reinstalls in two days. I'm on an AMD processor if it makes a difference, I even tried Zephyroths Asu but it didn't work.

    4. I think this relates to me adding -f to the boot.plist, now whenever I boot it has the no smoking sign on top of the Apple logo. When I take out -f from boot.plist it boots normally.

    And those are all my problems, if I get everything working my computer would be awesome.

    Almost forgot, here are my specs:
    CPU: AMD Athlon 64 X2 dual Core Processor
    RAM: 3gb DDR2
    Mob: Acer F690GVM
    GPU: ATI Radeon X1250
    HDD: ATA WDC WD3200AAJS-2

    I didn't know where to put this thread, move if necessary.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by nisto91 View Post
    I have tried iAtkos V7 unsuccessfully and then tried out Kalyway 10.5.2, it worked. Now i'm going through some problems.

    1. I got my wifi working (it's a Linksys WUSB54GC) and have managed to get it started at boot without re-plugging. The thing is that it only starts if I try to put the computer to sleep. To get it started at boot I added -f.

    2. My graphics card is an ATI x1250, I think it's not supported. I looked everywhere for some sort of solution and came out empty handed. I tried adding the correct resolution to the boot.plist but it didn't work. Also correlating to the graphics problem my mouse flickers when on java websites and when going over the dock. Itunes coverflow doesn't work either for some reason.

    3. I can't freaking update the thing! I've tried all the tutorials and nothing, just a crashed system resulting in a reinstall, i've counted 7 reinstalls in two days. I'm on an AMD processor if it makes a difference, I even tried Zephyroths Asu but it didn't work.

    4. I think this relates to me adding -f to the boot.plist, now whenever I boot it has the no smoking sign on top of the Apple logo. When I take out -f from boot.plist it boots normally.

    And those are all my problems, if I get everything working my computer would be awesome.

    Almost forgot, here are my specs:
    CPU: AMD Athlon 64 X2 dual Core Processor
    RAM: 3gb DDR2
    Mob: Acer F690GVM
    GPU: ATI Radeon X1250
    HDD: ATA WDC WD3200AAJS-2

    I didn't know where to put this thread, move if necessary.
    How did you get your WUSB54GC to work

 

 

Similar Threads

  1. Post blackrain problems
    By xgen99 in forum Blacksn0w (3G(S) unlock)
    Replies: 42
    Last Post: 08-22-2010, 07:40 AM
  2. iDeneb v1.3 Post-Install Boot Problems
    By ActionJaxon666 in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 02-19-2009, 08:01 PM
  3. Post Installation Problems
    By HackyMacky in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 23
    Last Post: 02-09-2009, 03:33 PM
  4. [All Unlock Problems You've Had, Post Here]
    By NuKeZ in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 02-28-2008, 09:07 PM
  5. Several Problems with Iphone (long post)
    By kaahen in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 12-29-2007, 12:33 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:37 AM.
twitter, follow us!