Results 1 to 2 of 2
Discuss Please Help, been trying for 3 days to install ! at the Installation - Hackint0sh.org; Hi, Please can someone help me. I have been trying to install leopard on my ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy Please Help, been trying for 3 days to install !

    Hi, Please can someone help me.
    I have been trying to install leopard on my pc for the last 3 days.

    I have taken out my existing HD which has vista business 64bit version and replaced it with a spare 350gb which had xp installed on it.

    I have tried to install Iatkos 5 which after darwin loads up with grey screen and grey apple logo and spinning icon, it does not go any further than that, i have trues the other options such as -v -s -x but all do not work, coding appears and follows by waiting for root.

    I have also tried to install Kalyway 10.5.2 but just goes into a loop, boots up press any key to load mac os, I press that and then goes back into the loop again, ie Loads up American Megatrends, asks to press key to install and so on back into the loop.

    Please, Please can someone help,

    Sorry to go on a bit,

    Many thanks in advance, any information will be very much appreciated, thank you.,
    Foxconnusa.
    I have the following system on my Intel Based PC:
    Asus P5N7A-VM Motherboard
    Nvidia Geforce 9300 Chipset (Built into Motherboard)
    x64-based PC
    Intel Core 2 quad CPU Q6600 @2.40Ghz, 2400 Mhz, 4 Cores, 4 Lo
    Bios Version: American Megatrends Inc, 0404, 14.10.2008
    SMBIOS Version: 2.5
    Installed Physical Memory 8.00GB
    Total Physical Memory: 4.0GB
    Available Physical Memory 6.49GB
    Total Virtual 16.0GB
    Available Virtual Memory 14.5GB

    (Hope This Helps!!!)

    many thanks to anyone who can help me resolve this.
    foxconnusa.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Well -s cancel all your flags, anyway Enable AHCI SATA Support in your BIOS, Enable XD Bit, then try to boot once again...

    If it doesnt boot, try this when darwin Appear, press F8 key, then type:
    cpus=1 -v
    Good Luck... dont worry ppl report success with this Board
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. After days trying Ill ask for help
    By thxheynow in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 02-16-2012, 02:15 PM
  2. MSI X58 Platinum SLI cannot Install, 10 days trying
    By robles06 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 10-24-2011, 08:09 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-25-2009, 03:48 AM
  4. >14 Days, get $200??
    By -cj- in forum General
    Replies: 10
    Last Post: 09-15-2007, 06:40 PM
  5. 14 days since...
    By aidensocal in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 09-10-2007, 06:35 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:58 AM.
twitter, follow us!