Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
Discuss Partition not showing up in location to install at the Installation - Hackint0sh.org; Im trying to install Leopard to my T400, and im not able to see the ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Partition not showing up in location to install

    Im trying to install Leopard to my T400, and im not able to see the partition that i have formatted using Gparted Live for OS X. There are no locations to install the OS, but the hard drive is detected and Im able to get the installer to run without fault. I have tried the Disk Utility but it doesnt let me format the partition. I have tried erasing the partition but it still wont let me mount the drive.

    Im using the iATKOS_v1.0i R2 image.

    any ideas?

    Thanks in advance.

    K2



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Also the darwin boot option that all the instructions mention is not there?

  3. #3
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    What it say when you try to format the partition?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    The Disk Utility will not give me the option to without reformattin the entire drive, which i cant do cause i have windows on another partition.

    I formated it from GParted Live and that seemed to work just fine, but the installer still doesnt recognize the partition.

    Any thoughts?

  5. #5
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Can you take a photo of your screen with disk utility? can be camera phone anything, your the second person with this issue this year, and is so weird... i believe you guys are selecting the drive...

    P.S. Check this post
    Last edited by icchansan; 01-08-2009 at 09:33 PM.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ill take a photo when I get home.

    I looked at the other post. I have the ability to do that but wont that erase whats on the other partitions to create the new ones? I dont want to erase what is one the first partition that is why I dont want to do it like that, unless it doesnt erase whats on that partition?

  7. #7
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    I get it man, but I dont really know what are you doing, like I said your the second person with this issue, the second pic is to make partitions and of coz it will erases the entire disk, but if you already did a partition, just select it and erase it as Extended Journaled.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ok, so i do the erase, but it still doesnt show any partition or destination when i get my drive up. As in when it asks me to select a place to install it, Its blank, i have no options.

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Here is an image of what screen im stuck on:

    Free Image Hosting and Free Picture Hosting - View Image s5030286sx4.jpg

    I took this image from another poster, but its the same screen im stuck on, I have the Partition already set up on my drive. I have Xp on the first part. The Disk Utility sees it.

    Any ideas?

  10. #10
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    @.o you did this?

    Use Disk Utility from the Utilities menu. In Disk Utility, Select your Partition, and format you should choose Mac OS Extended (Journaled). After partitioning, quit Disk Utility to return to the Leopard Installer.

    Then Select your partition
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. EFI 200MB partition removed during XP install
    By djames5 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 06-03-2011, 11:16 PM
  2. Install On External Drive Partition Help
    By R33Luke in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 09-10-2009, 11:15 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 09-08-2009, 02:03 PM
  4. iATKOS i5 doesn't see the install partition?!
    By drcrank in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-19-2009, 05:25 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 03-31-2008, 09:31 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:54 AM.
twitter, follow us!