Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22
Discuss P4P800 Deluxe, P4 3.0 at the Installation - Hackint0sh.org; Hi all, Has anyone got tiger or leopard working with this specs? I already tried, ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default P4P800 Deluxe, P4 3.0

    Hi all,

    Has anyone got tiger or leopard working with this specs? I already tried, kalyway 10.5.2 (keeps rebooting the pc) and iatkos 5i freezes @ the first grey screen. Any1?

    Asus P4P800 Deluxe
    Intel Pentium 4 Hyp. 3.0

    thnx,
    fiko
    Last edited by fiko; 06-14-2009 at 09:15 PM.



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    43 views and no reactions?! come on guys.
    need some help here !

  3. #3
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Can you tell us your FULL specs?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    thnx for your reaction! here are my specs.

    - Processor: Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)
    - Motherboard: Asus P4P800 Deluxe (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
    - Motherboard Chipset: Intel Springdale i865PE
    - Memory: 2048 MB (DDR SDRAM)
    - Bios type: AMI (10/14/04)(1019.005)
    - GPU: RADEON 9600 SERIES (128 MB)
    - Sound: Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3]
    - Network: 3Com Gigabit LOM

    cheers,
    fiko
    Last edited by fiko; 12-22-2008 at 02:05 PM.

  5. #5
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Ok looks pretty nice, check if you have AHCI or IDE Support in the BIOS, Disable onboard thingys like lan and audio.

    Download a distro like iatkos 5i or kalyway and good luck
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Ok looks pretty nice, check if you have AHCI or IDE Support in the BIOS, Disable onboard thingys like lan and audio.

    Download a distro like iatkos 5i or kalyway and good luck
    @icchansan:

    Hi, ik tried almost every disk outthere. Almost all of them seem to install succesfully. But there is one problem, Leopard wont boot... After a succesful installation, it doest boot into the OS.

    Any ideas?

    thnx,
    fiko

  7. #7
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Did you customize your installation? how? can you tell me what are you selecting? and what distro did you test so far?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  8. #8
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Did you customize your installation? how? can you tell me what are you selecting? and what distro did you test so far?

    The last one i used was iatkos 5i.I installed the latest PC_EFI and i didnt choose any kernel. i left almost everything blank actually. Also it seems to have some problem with the USB HUB. i am using a sata harddisk. Any ideas ?
    Last edited by fiko; 12-21-2008 at 11:01 PM.

  9. #9
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    I see, well your installing Vanilla, but your system dont support it, so you have to choose a Patched Kernel like Modbin or Speedstep, try with this and good luck
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  10. #10
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    I see, well your installing Vanilla, but your system dont support it, so you have to choose a Patched Kernel like Modbin or Speedstep, try with this and good luck
    I tried the Jas 10.4.8, it boots from dvd and i typed -v. It gives me this error:

    USB Notification: The EHCI Root Hub Stimulation"@ 0xfd000000 has caused an overcurrent condition, and it keeps repeating the same error. No further progress.

    Any ideas ?

    thnx


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. P5W DH Deluxe 10.6.2,3,4?
    By rsilves in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 10-13-2010, 12:45 PM
  2. ...ASUS P6T Deluxe with 12 GB RAM...
    By traxman in forum Distributions
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-2009, 11:34 PM
  3. Asus P6T Deluxe
    By doox00 in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 05-06-2009, 11:39 PM
  4. Asus P4P800-E-Deluxe
    By RobNyc in forum Hardware
    Replies: 6
    Last Post: 04-26-2007, 12:31 AM
  5. ASUS A8V Deluxe
    By l.a. walker in forum Hardware
    Replies: 10
    Last Post: 11-14-2006, 10:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:32 AM.
twitter, follow us!