Results 1 to 7 of 7
Discuss OK another install issue... at the Installation - Hackint0sh.org; OK first off I wish to apologize for making another thread of this nature but ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Talking OK another install issue...

    OK first off I wish to apologize for making another thread of this nature but I'm lost. Here are my specs under Windows 7

    Acer 4730Z
    2.16 Ghz
    250 HD
    Intel Pentium Dual Core
    Agere Systems HDA Modem
    Atheros AR5B91 Wireless network Adapter
    RealTek RTL8168

    Now the sound works fine but I can't seem to pic the right driver for wireless or ethernet to work. Any help would be great.



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    What I did, is just Select ALL Wireless/Ethernet Drivers. That didnt work for me.

    So I went and bought a "WG111v3" for wireless internet access.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    That's the easy way out lol. I own a Mac I just want Windows 7, Unbuntu and Mac os to run flawlessly.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Anybody have any suggestions?

  5. #5
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    You need to select a patched kernel for your system like voodoo or speedstep, try that and post back your progress
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    OK I didn't want to come back until I tried it all and still nada. Any other suggestions?

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Any other suggestions????

 

 

Similar Threads

  1. install Issue
    By radioactiveman in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 1
    Last Post: 10-14-2009, 01:55 AM
  2. install issue
    By nevada in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 04-05-2009, 10:45 AM
  3. New Install Issue
    By tjacobs in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 11-04-2008, 08:55 PM
  4. [Kalyway] 10.5.2 install issue
    By asusman13 in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 20
    Last Post: 08-11-2008, 01:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:47 AM.
twitter, follow us!