Results 1 to 2 of 2
Discuss not able to connect internet at the Installation - Hackint0sh.org; i installed version iatkos 10.5.7 by selecting these options 1. iatkos mai system 2. chamelon ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    india
    Posts
    44
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default not able to connect internet

    i installed version iatkos 10.5.7 by selecting these options

    1. iatkos mai system
    2. chamelon v2
    3. x86 patches
    .extra directory
    .dsdt
    4. decrypters
    .apple decrypt
    5. kernel voodoo 9.5.0
    6. acpi
    .x86acpi
    7. disabler
    8. system
    .sata/ide
    .ahci
    9. sound
    .voodoohda
    10. ps/2
    .apple ps/2
    11. network
    .rltk1000
    12. post all action


    here is the version Imageshack - version.jpg - Uploaded by vfxpro

    i have installed on 250gb internal hd & my first partion is windows xp (ntfs) & 2nd partion as fat32 but when installin mac os x iatkos10.5.7 i changed to mac os journeld (extended) & selected mbr option..after installing by chain0 method its dual booting now...now working better...

    for dispaly graphics i installed nvinstaller v.52 pkg i'm getting my dispaly here Imageshack - displayd.jpg - Uploaded by vfxpro

    but i wanna know how to enable mirror option

    also internet not working even though i selected rltk1000 ....thanks in advance please help me....
    cpu: Intel dg41rq motherboard.,Processor: Intel core2duo with 2.93 ghz.,Ram:1GB RAM ddr2.,Grapic card:nvidia msi nx 8400 gs 512mb pci-e.,Display: LG 17 inch CRT monitor., HD : SATA 250 gb(internal).,OS : windows xp sp3 on 1st partition & iatkos v7 10.5.7 on 2nd partition .
    Board: Intel dg41rq motherboard., Processor: Intel core2duo with 2.93 ghz., Ram: 1GB RAM (ddr2).Graphic card: NVIDIA msi nx 8400 gs 512mb pci-e.,
    Ethernet: Realtek RTl8168D(P)8111D(P) PCI-E.,
    Display: LG 17 inch CRT monitor., HD:SATA 250 gb(internel)., OS:windows xp sp3 on primary partition., iatkos v7 10.5.7 on secondary partition.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello vxfpro,
    Can you tell me how you ended up getting this to work, I've got the same board, processor and an Nvidia 9800 gt. It works using Empire EFI but I cant get about this mac to recognize the second core on the processor. What did you end up doing and how is it working. I've got 10.6

 

 

Similar Threads

  1. Unable to connect to the internet
    By lax79 in forum Using Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 12-28-2010, 02:43 AM
  2. Cant Connect To Internet!
    By FrankieG889D in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 0
    Last Post: 03-22-2009, 10:07 PM
  3. I can't connect to Internet?
    By Addictive in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 02-08-2009, 11:51 AM
  4. Will I be able to connect to the internet?
    By ramb0 in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 07-29-2008, 03:55 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:52 AM.
twitter, follow us!