Results 1 to 6 of 6
Discuss My Problem at the Installation - Hackint0sh.org; My Hardware MB : Asus P5G41 ML E VGA : INTEL GMA X4500 Ram : ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default My Problem

    My Hardware
    MB : Asus P5G41 ML E
    VGA : INTEL GMA X4500
    Ram : 2 Gigs
    HDD : 500 & 80 Gigs ( Sata )
    CPU : Intel Core 2 Due E7500 [MMX,SSE(1,2,3,3S,4.1),EM64T,VT-X]
    My problem :
    After boot os x86 DVD , Before the Apple logo appears , System restart

    What is the problem?



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    After insert dvd, when it say Darwin...(and countdown),press F8
    and typecpus=1 or -x32 cpus=1.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    tanx mr obama

    work but Not fully
    Apple logo appears and stop

    i use iatkos v5i (the first time is I want to install iatkos v5i )

    help me

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by amku2000 View Post
    tanx mr obama

    work but Not fully
    Apple logo appears and stop

    i use iatkos v5i (the first time is I want to install iatkos v5i )

    help me

    Ok, boss..
    make sure your bios: ACPI enabled, PCI /IDE enabled and if yes you can, set SATA to AHCI, this will make boot easier, but carefull with this if you got windows installed. or just leave it IDE.
    check for NX-bit (also called No Execute, or Execute disable-bit) in your BIOS, enable it ..then press f10 to save your bios setting.
    now try reboot the dvd with that option : -x32 cpus=1 -v

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hi
    install iatkos v7 on my system full work ( sound vga lan )


  6. #6
    Senior Professional Array Dj Osiris's Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    439
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    43

    Default

    Quote Originally Posted by amku2000 View Post
    hi
    install iatkos v7 on my system full work ( sound vga lan )
    Good to Hear

 

 

Similar Threads

  1. I have very big problem with my hack, i think it's problem with kernel or drivers
    By HiTECNOLOGYs in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 01-04-2011, 05:25 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: 07-01-2008, 05:36 PM
  3. Screenshot Problem!! Photo Saving Problem!!
    By jamleezy in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 0
    Last Post: 04-09-2008, 09:33 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 02-11-2008, 05:02 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 01-17-2008, 03:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:23 AM.
twitter, follow us!