Results 1 to 2 of 2
Discuss MSI H55M-E23 and IPC_osx86 universal at the Installation - Hackint0sh.org; Ive tried everything... in the bios to get this computer ready, but it reboots after ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default MSI H55M-E23 and IPC_osx86 universal

    Ive tried everything... in the bios to get this computer ready, but it reboots after immediately hitting the apple screen loading the kernel.

    Anyone used this logic before i believe gigabyte has the same one since their basically the same as MSI.

    Help! Please



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    BUMP!

    Same problem here, using an MSI H55M-E23 Intel H55 (Socket 1156) DDR3 PCI-Express Motherboard, Intel Core i3 540 3.06Ghz (Clarkdale) (Socket LGA1156), 4GB Patriot Signature (1x4GB) DDR3 PC3-10666C9 1333MHz Single Channel Module + 2GB Hypertec Hyperam PC3-10666 1333Mhz Single Channel (Totalling 6GB Dual-Channel), XFX PVT95GZAFG GeForce 9500 GT 1GB 128-bit GDDR2 PCI Express 2.0 x16 Video Card. I've set the Raid mode to AHCI and put clock speed and RAM Timings back to default and arsed around for ages with it but to no avail. I'm only doing this for a kick haha I'm a Technician and I mainly work with Windows and Mac's out of my league. It's stressing me out a tiny bit tbh. I've tried with single channel memory (removed one at a time) I've tried changing HDD's and DVD Drives as I have plenty of them, so I have come to the conclusion that It's the board, The Graphics Card worked with it on my old ASRock 4Core 1600 Twins P-35 Board without a hitch, I'm unsure what the problem is any help would be much appreciated.

 

 

Similar Threads

  1. HELP!! I can't run SL on Gigabyte H55M-UD2H
    By douglasroos in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-25-2011, 05:34 PM
  2. a noob a H55M-S2H! HELP Me!
    By javierandress in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 10-23-2010, 08:06 PM
  3. Intel i3-540 msi h55m-e33 mobo 4 gig ram
    By tworthen in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-02-2010, 09:58 PM
  4. Replies: 13
    Last Post: 04-25-2010, 06:36 AM
  5. New build i5+Gigabyte GA-H55M-UD2H?
    By Mikeraphone in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 04-06-2010, 03:06 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:52 AM.
twitter, follow us!