Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24
Discuss "missing operating system" error help?? at the Installation - Hackint0sh.org; hey, so i complete the installation with iATKOS v1.0i and when i reboot it comes ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation "missing operating system" error help??

    hey, so i complete the installation with iATKOS v1.0i and when i reboot it comes up a black screen and says "missing operating system". What do i do?


    help please!



  2. #2
    Rookie Array pedal2dametal's Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    New York
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I got this same error. BUMP

  3. #3
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Please post your full specs, no links please, installation method...
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  4. #4
    Rookie Array pedal2dametal's Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    New York
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    - Currently running Windows Vista (Or was running due to the crash)
    - The computer is a HP Pavilion Desktop a6050e (Product # GC382AV-ABA)
    - Bios Version 5.17
    - AMD Athlon 64 X2 4600+
    - 4GB of Ram (PC2-5300)
    - 250GB HDD
    - ATI Radeon x1650 Pro

    This is the guide I used since it was an AMD Processor: http://osx86.thefreesuite.com/leo_amd.php

    With the Kalyway Build.

    Any ideas?

    P.S. I have no problem wiping my HDD clean and just being able to boot OSX by itself or Dualing with Ubuntu Linux.
    Thank you.
    Last edited by pedal2dametal; 09-13-2009 at 10:47 PM.

  5. #5
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Nice, how did you customize your installation, what distro did you use? did you installed a patched kernel?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  6. #6
    Rookie Array pedal2dametal's Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    New York
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I used Kalyway Distro, and I don't believe that I installed a patch kernal. I downloaded the usual and it says it has ToH 9.2.0 kernel for booting. I may have my bios version wrong, I'll check when I get home.
    - (Attempting iATKOS v7) HP Pavilion Desktop a6050e
    - Windows Vista Ultimate
    - Bios Version 5.13
    - AMD Athlon 64 X2 4600+
    - 4GB of Ram (PC2-5300)
    - 250GB HDD
    - ATI Radeon x1650 Pro

    - Acer Aspire One
    - Windows XP Home
    - 1.6GHz Intel Atom Processor
    - 1GB of Ram
    - 160GB HDD

  7. #7
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Thats a patched kernel man, try with speedstep if is there. btw why dont you try with an updated distro like iAtkos v7i or iDeneb, with this use voodoo kernel

    You didnt post how did you customize
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  8. #8
    Rookie Array pedal2dametal's Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    New York
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I didn't customize anything as far as I know. Was I supposed to? I am currently downloading iATKOS v7 so I'll give that a shot.
    - (Attempting iATKOS v7) HP Pavilion Desktop a6050e
    - Windows Vista Ultimate
    - Bios Version 5.13
    - AMD Athlon 64 X2 4600+
    - 4GB of Ram (PC2-5300)
    - 250GB HDD
    - ATI Radeon x1650 Pro

    - Acer Aspire One
    - Windows XP Home
    - 1.6GHz Intel Atom Processor
    - 1GB of Ram
    - 160GB HDD

  9. #9
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Oh my~ So you just install and reboot...

    Press customize before install
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  10. #10
    Rookie Array pedal2dametal's Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    New York
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Oh no lol I didn't even get that far. After I burned the DVD of Kalyway, I rebooted and after the blue HP screen with the Bios version at the bottom loads theres a black screen with a white blinking line. Thats it nothing else happens, I shut down and removed the disk. When I restarted there was a missing OS error. I went ahead and reinstalled Vista just to get the computer running and I will be forced to start from the beginning.
    - (Attempting iATKOS v7) HP Pavilion Desktop a6050e
    - Windows Vista Ultimate
    - Bios Version 5.13
    - AMD Athlon 64 X2 4600+
    - 4GB of Ram (PC2-5300)
    - 250GB HDD
    - ATI Radeon x1650 Pro

    - Acer Aspire One
    - Windows XP Home
    - 1.6GHz Intel Atom Processor
    - 1GB of Ram
    - 160GB HDD


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 01-14-2011, 10:53 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 01-27-2010, 03:42 PM
  3. AppleInsider: Google plans its own "Chrome" operating system
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 07-08-2009, 04:00 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 07-01-2008, 04:53 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 09-20-2007, 12:47 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:49 PM.
twitter, follow us!