Results 1 to 4 of 4
Discuss Mac OS X on Gateway5678 doesn't work at the Installation - Hackint0sh.org; I have problems while installing Macintosh on Gateway5678 (GT5678). I want to install Haskintosh on ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Angry Mac OS X on Gateway5678 doesn't work

    I have problems while installing Macintosh on Gateway5678 (GT5678).
    I want to install Haskintosh on my PC. I found some sources with instructions how to it, but I can't load Mac installation.
    I burnt 5 images:

    Mac OS X Universal Installation
    iAtkos v1.0i
    iDeneb v10.55
    iDeneb v10.55 Pathced
    Mac OSX Jas SSE2 SSS3 with PPF2 & PPF3

    But no one of them works.
    When I load iAtkos or Mac Jas istallation, I have sign:

    Loading Darwin/86
    Starting Darwin/86

    After this my computer restarts. When I install iDeneb, I see apple sign on gray background and near apple appears round crossed sign. Maybe I have to change Bios settings, I don't know. What do I have to do in order to install hackintosh on my PC? I also tried plug out my Video card. It didn't help. While installing "Universal" my computer freezes. I also tried to type -x, -v, -s...

    My problem is like this: YouTube - Mac OS Hell

    My PC's hardware:
    GT5678
    Intel quad-core Core 2 Quad Q6600 processor 2.4 GHz
    4GB of DDR2 RAM
    750GB hard drive SATA II
    ATI Radeon HD 2400XT 256 MB video card and 7.1-channel HD audio on board
    mymorepour@gmail.com



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Can anybody help me?

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Is there anybody alive on this forum?

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Guys, you suck.

 

 

Similar Threads

  1. remote app... doesn't work
    By jesset in forum AppStore Software
    Replies: 0
    Last Post: 03-10-2009, 09:54 PM
  2. Any Sim doesn work
    By Mxee in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 12-19-2007, 05:56 PM
  3. iBrickr doesn't work
    By 20LEGEND in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 10-01-2007, 03:19 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 08-25-2007, 08:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:46 PM.
twitter, follow us!