Results 1 to 4 of 4
Discuss Leopard will not start at the Installation - Hackint0sh.org; I recently installed iDeneb 1.4 10.5.6 on my pc. The installation went well with this ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Leopard will not start

    I recently installed iDeneb 1.4 10.5.6 on my pc. The installation went well with this distro whereas other distros just gave me a looping restart. However, when I tried to start-up Leopard it only gave me the apple gray background. I tried the -v -f, even the cpus=1 boot option and it worked only up to the MAC environment initialization part then nothing.

    My specs are as follows:
    CPU: Intel Core2Duo E6550
    Mobo: MSI G31M V2 (MS-7379)
    Gfx Card: Nvidia 8400 GS

    My Installation Customization:
    - ICHx Fix
    - ALC888
    - NVInject 256mb
    - RTLR1000
    - Shutdown/Restart Fix

    Can anyone please advice as to what I've done wrong and what can I do to makes this work? Thanks in advance.



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    In your place I would try a different distro. The iPC OSx86 10.5.6 Universal Final distro. I had troubles using all the distros but iPC worked for me. See if it works for you.

  3. #3
    Professional Array iTails's Avatar

    Join Date
    May 2009
    Location
    Elizabeth City, NC
    Posts
    59
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    Try iAktos or as said above, iPC.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the prompt replies!

    Quote Originally Posted by iTails View Post
    Try iAktos or as said above, iPC.
    I tried iATKOS v7 just after posting and I managed to make the installation work with cpus=1 option. The chameleon 2 gui is cool but iATKOS is a no go even with cpus=1 -f option. I also tried verbose -v with -x safe mode but same thing. I'm stuck at the line saying waiting for "IOkit to quiesce"

    [img=http://img248.imageshack.us/img248/1247/200501271827.th.jpg]

    My Customization:
    - base system
    - chameleon rc2
    - extra directories
    - dsdt
    - appledecrypt
    - disabler
    - nvenabler
    - intel sata/ide
    - voodoo hda
    - voodoo ps/2
    - rtlr1000


    Quote Originally Posted by IZasPIE View Post
    In your place I would try a different distro. The iPC OSx86 10.5.6 Universal Final distro. I had troubles using all the distros but iPC worked for me. See if it works for you.
    iPC gave me restarting loop during installation. Do I need to flash my bios with modded ROM? I downloaded OMN's 7379v73 mod but I am not sure whether it is compatible with my main board MS-7379.
    Last edited by timawangdragon; 09-12-2009 at 09:46 AM.

 

 

Similar Threads

  1. [HELP] MAC Leopard can't start
    By 10n3_w01f in forum Using Leopard
    Replies: 5
    Last Post: 08-31-2010, 06:39 AM
  2. Snow leopard installation start freeze
    By Huntix in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-12-2010, 04:18 AM
  3. help Mac Leopard not start
    By kanrra in forum Using Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 08-28-2009, 03:42 AM
  4. How I start Leopard
    By nirual in forum Using Leopard
    Replies: 3
    Last Post: 04-15-2009, 11:38 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 05-11-2008, 08:58 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:12 AM.
twitter, follow us!